Tot nu toe niet erg enthousiast , en dat heft niets met de monteur van doen , die was correct , maar met de organisatie en boekhouding .
Planning en communicatie kan qua kwaliteit sterk verbeterd worden.
Er zou een onderdeel besteld worden en nieuwe afspraak worden gemaakt, maar nu ruim week verder en niks gehoord terwijl ketel blijft lekken
Weinig flexibel als het gaat om een afspraak te maken.
Het probleem waarvoor ik had gebeld, is na bijna een maand nog steeds niet verholpen. Dat het momenteel druk is begrijp ik, niettemin gebeurd er niets als er ik niet achteraan bel. Ik zou sneller willen weten wat er wel of juist niet mogelijk is, en wanneer (zelfs als het druk is). Ik vermoed dat het probleem als verholpen had kunnen zijn, als ik wist dat het zo lang zou duren, voordat er met mij gecommuniceerd zou worden. De nadruk ligt op de drukte bij het bedrijf, en de het uursalaris en voorrijkosten, en niet op het feit dat ik bel omdat mijn gezin in de kou zit. Ik kan mij voorstellen dat er wel vaker iemand lekkage heeft bij de verwarming, dus ik verbaas mij wel over het feit een groot bedrijf als Energiewacht dit soort problemen niet sneller zou kunnen oplossen. Er zijn inmiddels twee monteurs langs geweest die hebben geconstateerd dat er sprake is van een lekkage, terwijl ik ook had doorgegeven dat er sprake is van een lekkage. Ik zou dolgraag iemand willen zien, die de lekkage repareert, zodat mijn verwarming weer optimaal functioneert. Ik hoop niet dat ik voorrijkosten en arbeidsloon moet betalen, voor iemand die niet de lekkage repareert, terwijl ik daar wel om had gevraagd.
Ik zit ondertussen 5 jaar bij energiewacht en dit verloopt eigenlijk niet echt soepel. Er is niet altijd iemand op komen dagen bij onderhoudsbeurten of hij werd op het laatste moment verschoven. Ik ben echter verbaast over het laatste bezoek. De monteur kwam netjes op tijd en was erg vriendelijk en wist wat hij deed! Ik hoop dat ze dit volhouden!
De laatste keer is het goed gedaan.
Inproncipe goed alleen laten ze wel water achter op mijn laminaat
Telefonisch en Vriendelijk geholpen en denken met je mee! De uitvoering was uitstekend; ook als het even tegen zat met de installatie. Je werd keurig op de hoogte gehouden. Compliment hoor!
Communicatie is matig Ook de lettergrootte van deze vragenlijst is bijna te klein.
Sinds het "West" is geworden, minder toegankelijk, afstandelijker, minder makkelijk bereikbaar.
energie west is in deze niet de boosdoener maar de monteur niet dat hij zich onbeschoft gedroeg maar er moest een resevoirtje schoon gemaakt worden dat deed hij in de bad kamer in de wc maar spoelde de viezichheid net weg. hij vroeg ook of hij gebruik van de wc beneden gebruik mocht maken dat is geen probleem maar deed wat spetters er overheen dat hij niet schoon maakte,
Uitstekende firma, al jarenlang
Vriendelijke monteur en behulpzaam.
Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Planning en communicatie kan qua kwaliteit sterk verbeterd worden.
Weinig flexibel als het gaat om een afspraak te maken.
De laatste keer is het goed gedaan.
Inproncipe goed alleen laten ze wel water achter op mijn laminaat
Uitstekende firma, al jarenlang
Vriendelijke monteur en behulpzaam.