Evelien Post
ik hoop dat het goedje doet wat het belooft
nvt
De bestelling is super verpakt. Het mineralen zout bevalt mij prima. Ik kom zo ontspannen uit het bad met soepele spieren.
Snelle levering en uitstekend product
Werkt goed
De ervaring met de oude zakjes was prima. De nieuwe zijn veel kleiner en met minder inhoud. Het bevalt ook niet echt, wellicht is de samenstelling veranderd. Ga het niet weer bestellen terwijl ik echt enthousiast was.
Dit product heeft mijn leven veranderd. Ik zweette overmatig door medicatie en had erg last van zweetlucht. Gek genoeg heb ik nergens meer last van sinds ik dit product gebruikt. Ik ben jullie erg dankbaar.
Goede service en snel
Helaas seed oils in ingredienten
Vorige keer best grote bestelling Alka thee, waren veel zakjes bijna niet gevuld, na navraag was dit bekend kregen toen als vergoeding één doosje ter compensatie. Was ERG karig !
Ik had laatst een deostick besteld bij Alka, maar door de warmte was deze helaas gesmolten aangekomen. Ik heb dit aangegeven bij hun klantenservice en ze reageerden snel en vriendelijk. Binnenkort krijg ik een nieuwe deostick toegestuurd, helemaal prima! Ze denken echt mee en zorgen dat je tevreden bent. Zeker een betrouwbaar bedrijf voor je deo’s!
Blijkbaar wordt alkathee bij zwangerschap afgeraden, omdat er brandnetel in zit. Dit staat niet op de verpakking..
Goede producten
Alka is sowieso een heel goed product
Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ik hoop dat het goedje doet wat het belooft