Mariemaik

Deze thee was een cadeautje voor iemand en is niet bij mij bezorgd

M.Jansen

Ben heel blij met de Alka creme! Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven, het is de beste creme die je op je huid kunt smeren!

Walther Boot

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Gebruik pas een week. Dus afwachten

Antwoord Alka.nl

Beste Walther, Een week is in veel gevallen helaas te kort voor een goed resultaat. Neem voor persoonlijk advies gerust contact op met een van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op 040-3040017. Groet, Belinda Alka

Karin Predee

Jammer dat jullie vliesdorkjes voor gezichtsreiniging niet verkrijgbaar zijn

Emmanuel Blieck

Alka blijf ik aanraden aan iedereen

Annick Brys

SterSterSterSterLege ster

Het badzout is zalig in gebruik. Je voelt je spieren zo ontspannen. De thee is ook echt een aanrader

F. van Lieshout

Tot op heden tevreden over het aangeschafte produkt

CHARLOTTE

Daphne

Super fijn product, fris en je zweet stinkt niet. Enorm blij mee, echt een aanrader!

Nihil

Ik ken de producten van mijn ketel dieet

Wenisis24

Positief effect van jullie producten!

david schild

SterSterSterSterLege ster

Ben al jaren erg tevreden over Alka ivm mijn jichtklachten, vandaag schrok ik van een interview met Agnes Kant van LAREB in de NRC. Daarin schrijft ze dat er klachten binnen komen over Alkadruppels die darmklachten kunnen veroorzaken; ze noemt het zelfs "gootontstopper". Wat is jullie reactie hierop?!

Antwoord Alka.nl

Geachte heer Schild, Vriendelijk dank voor uw bericht. Gelukkig is hetgeen u heeft gelezen niet zoals het voor u is. Het geval dat mevrouw Agnes Kant beschrijft is van 5 jaar terug en ging erover dat een oudere dame (oma) dacht dat de Alka Druppels vitamine D druppels waren en had deze onverdund aan haar kleinzoon gegeven. Een situatie van "verkeerd gebruik". Zoals duidelijk op de verpakking en in de bijlage is beschreven, dient Alka Druppels aan water te worden toegevoegd - 4 druppels per 250ml - en dit daarna op te drinken. Alka Druppels zijn veilig in gebruik, mits deze correct worden gebruikt. Alka Druppels wordt sinds 1996 verkocht over de hele wereld en is destijds uitgebreid getest. U kunt met een gerust hart doorgaan met ontzuren via Alka Druppels, mits de druppels volgens de gebruiksaanwijzing worden gebruikt (toegevoegd aan drinkwater). Bij verdere vragen horen we het graag. Vriendelijke groet, Team Alka

Geen bedrijf

Leén van der Lugt

SterSterSterHalve sterLege ster

Jaren geleden ben ik in contact met Alfa gekomen, met prima resultaat. Ik ben een soort “vertegenwoordiger” van Alfa geworden, want bekenden die hetzelfde euvel hebben (jicht) adviseer ik Alka te nemen, met zonder uitzondering prima resultaten.

Antwoord Alka.nl

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat fijn dat u ons vertegewoordigd bij lotgenoten. Fijne dag gewenst. Hartelijke groet, Nathalie TeaM Alka

Nita

SterSterSterSterLege ster

Zelfs puberzweet kan de deo aan!

Antwoord Alka.nl

Dag Nita, Inderdaad puberzweet en overgangszweet te lijf met Alka®deo! Fijne middag. Team Alka

Geantwoord op

Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2014

Alka.nl

Alka is de zuur-base specialist voor iedereen. De basische supplementen, voeding, thee, huid,- en haarverzorging worden vergezeld van excellente, persoonlijke service en support.

Esp 246

Daphne

Nihil

Ik ken de producten van mijn ketel dieet

Wenisis24

Positief effect van jullie producten!

david schild

Geen bedrijf

Leén van der Lugt

SterSterSterHalve sterLege ster

Nita

SterSterSterSterLege ster

Zelfs puberzweet kan de deo aan!

Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10