Mariemaik
Deze thee was een cadeautje voor iemand en is niet bij mij bezorgd
Ben heel blij met de Alka creme! Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven, het is de beste creme die je op je huid kunt smeren!
Gebruik pas een week. Dus afwachten
Jammer dat jullie vliesdorkjes voor gezichtsreiniging niet verkrijgbaar zijn
Alka blijf ik aanraden aan iedereen
Het badzout is zalig in gebruik. Je voelt je spieren zo ontspannen. De thee is ook echt een aanrader
Tot op heden tevreden over het aangeschafte produkt
Neen
Super fijn product, fris en je zweet stinkt niet. Enorm blij mee, echt een aanrader!
Ik ken de producten van mijn ketel dieet
Positief effect van jullie producten!
Ben al jaren erg tevreden over Alka ivm mijn jichtklachten, vandaag schrok ik van een interview met Agnes Kant van LAREB in de NRC. Daarin schrijft ze dat er klachten binnen komen over Alkadruppels die darmklachten kunnen veroorzaken; ze noemt het zelfs "gootontstopper". Wat is jullie reactie hierop?!
Neen
Jaren geleden ben ik in contact met Alfa gekomen, met prima resultaat. Ik ben een soort “vertegenwoordiger” van Alfa geworden, want bekenden die hetzelfde euvel hebben (jicht) adviseer ik Alka te nemen, met zonder uitzondering prima resultaten.
Zelfs puberzweet kan de deo aan!
Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gebruik pas een week. Dus afwachten
Jammer dat jullie vliesdorkjes voor gezichtsreiniging niet verkrijgbaar zijn
Alka blijf ik aanraden aan iedereen
Tot op heden tevreden over het aangeschafte produkt
Ik ken de producten van mijn ketel dieet
Positief effect van jullie producten!
Neen
Zelfs puberzweet kan de deo aan!
Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt: