Reviews

8 / 10
130 beoordelingen
Schrijf beoordeling

85% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8/10
Info over verloop order
7.6/10
Snelheid levering
7.8/10
Bestelgemak
8.2/10
Klantvriendelijkheid
8.2/10
Informatie op de website
8/10
After sales
8/10

130 Reviews

Chong

8/10

Snelle levering. En met 12 maanden garantie. De geleverde versnellingsbak werkt prima. Verder alles nagekomen zoals afgesproken. Kreeg mede door de positieve reviews een positief gevoel. Vandaar... Snelle levering. En met 12 maanden garantie. De geleverde versnellingsbak werkt prima. Verder alles nagekomen zoals afgesproken. Kreeg mede door de positieve reviews een positief gevoel. Vandaar mijn bestelling bij hun.

Verbeterpunten of tips

meer info op de website

Sterke punten

duidelijke communicatie


Dogan Banden en Velgen B.V

10/10

Goeie service

Verbeterpunten of tips

Niks

Sterke punten

Alles wat ze doen is goed


jan asbroek

8/10

Der Motor den ich bekommen habe sieht aus wie neu!! Sehr kompetente Beratung!! Gerne wieder!!!!

Verbeterpunten of tips

schnell

Sterke punten

x


Anoniem

8/10

Vriendelijke mensen en ook als er iets niet klopt kom je er bij dit bedrijf gewoon uit. Zonder teveel problemen.

Verbeterpunten of tips

Communicatie tussen de werkgevers en nemers of andersom

Sterke punten

Nvt


Autobedrijf Bert Pals

8/10

Al een paar keer besteld , motor en versnellingsbak , onderdelen zijn goed van kwaliteit , levering niet snel , maar komt wel

Verbeterpunten of tips

Levertijd mag wel wat korter

Sterke punten

Kwaliteit onderdelen


Spoolder

1/10

Waardeloos

Verbeterpunten of tips

In sept 2019 een motor besteld werd niet geleverd.
Nu januari 2020 geld nog steeds niet terug, ze zeggen we dat het is overgemaakt.
Reageren niet op email
Houden je aan het lijntje...
In sept 2019 een motor besteld werd niet geleverd.
Nu januari 2020 geld nog steeds niet terug, ze zeggen we dat het is overgemaakt.
Reageren niet op email
Houden je aan het lijntje problemen met online overmaken etc.
Allemaa
Gelul weer gewaarschuwd

Sterke punten

Sterk in afspraken niet nakomen


Barai

7/10

Uiteindelijk hebben ze alle problemen opgelost

Verbeterpunten of tips

Klantenservice

Sterke punten

Uiteindelijk opgelost


Anoniem

8/10

Contact was goed en snelle reacties

Verbeterpunten of tips

Iets sneller leveren

Sterke punten

Vragen of alles naar wens was


Wilco Prinsen

8/10

Ik heb bij Motorenplaza een motorblok voor mijn BMW 5serie besteld. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Ze zijn zoals afgesproken een goed... Ik heb bij Motorenplaza een motorblok voor mijn BMW 5serie besteld. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Ze zijn zoals afgesproken een goed motorblok komen brengen. Loopt als een trein. Oude motorblok is later opgehaald zonder dat ik vooraf borg hoefde te betalen. De communicatie zou iets beter kunnen. Betrouwbare onderneming. Met dank en groet, Wilco Prinsen

Verbeterpunten of tips

Communicatie kan wat beter.

Sterke punten

Kwaliteit geleverd.


Maria

8/10

I bought my motorblock in a nice price from Motorenplaza , is in a good condition and I have also good garantie.

Verbeterpunten of tips

Any

Sterke punten

Really fast reaction to my messages.