Reviews

7.9 / 10
156 beoordelingen
Schrijf beoordeling

83% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
7.8/10
Info over verloop order
7.6/10
Snelheid levering
7.6/10
Bestelgemak
8/10
Klantvriendelijkheid
8/10
Informatie op de website
7.8/10
After sales
7.8/10

156 Reviews

Nitsche

1/10

Habe ein Motor in April 2021 bei Motorenplaza gekauft und das Geld Überwiesen. Kein Motor!
Habe dann ende Mai 2021den Kaufvertrag stoniert und wollte mein Geld zurück. Bis Heute keinen einzigen...
Habe ein Motor in April 2021 bei Motorenplaza gekauft und das Geld Überwiesen. Kein Motor!
Habe dann ende Mai 2021den Kaufvertrag stoniert und wollte mein Geld zurück. Bis Heute keinen einzigen Cent zurück.
Herr Leferink versprach mir jede Woche, dass er mein Geld jetzt Überweisen wird. Nichts ist passiert,kein Geld bekommen.
Dann kurz vor den Sommerferien in den Niederlanden schrieb Herr Leferink, wir machen 50/50. 50% der Summe jetzt und 50% in 2-3 Wochen.
Wir konnten nicht in den Urlaub fahren,weil Herr Leferink sein Versprechen nicht eingehalten hat.
In der Zeit wo Motorenplaza Urlaub hatte (2 Wochen), bekam ich aufeinmal eine WhatsApp mit der Nachricht ( hatte 2 Tage vorher eine e-mail geschrieben,dass ich jetzt eine Anzeige wegen Betrug stelle), das er im Urlaub wäre und er würde direkt nach seinen Urlaub mein Geld Überweisen.
Schön dachte ich und schrieb zurück; dass ich es toll finde, dass er in den Urlaub gefahren ist und ich nicht fahren konnte,weil er nicht mein Geld Überwiesen hat.
Das einzige was Herr Liferink geschrieben hat; nein nicht toll!

Ich kann nur jedem raten, finger weg von Motorenplaza!! Oder man fährt nach Holland und holt den Motor selber ab und bezahlt vor Ort.
Ich habe auf jedenfall eine Strafanzeige wegen betrug gestellt gegen Herr Leferink und Motorenplaza!!

Ik heb in april 2021 een motor gekocht bij Motorenplaza en het geld overgemaakt. Geen motor!
Ik heb toen eind mei 2021 de koopovereenkomst opgezegd en wilde mijn geld terug. Geen cent terug tot vandaag.
Meneer Leferink beloofde me elke week dat hij nu mijn geld zou overmaken. Er is niets gebeurd, er is geen geld ontvangen.
Kort voor de zomervakantie in Nederland schreef de heer Leferink dat we 50/50 doen. 50% van het totaal nu en 50% over 2-3 weken.
We konden niet op vakantie omdat meneer Leferink zijn belofte niet nakwam.
In de tijd dat Motorenplaza op vakantie was (2 weken), kreeg ik ineens een WhatsApp met het bericht (ik had 2 dagen van tevoren een e-mail geschreven dat ik nu een fraudeklacht aan het melden was) dat hij op vakantie was en hij zou direct Mijn geld overmaken na zijn vakantie.
Ik dacht mooi na en schreef terug; dat ik het geweldig vind dat hij op vakantie ging en ik niet kon omdat hij mijn geld niet had overgemaakt.
Het enige wat meneer Liferink schreef; nee niet geweldig!

Ik kan iedereen alleen maar adviseren weg te blijven van de Motorenplaza!! Of u kunt naar Nederland gaan en de motor zelf ophalen en ter plaatse betalen.
Ik heb in ieder geval aangifte gedaan wegens fraude tegen de heer Leferink en Motorenplaza!!

Verbeterpunten of tips

Er soll die Motoren liefern oder den Kunden das Geld zurück geben!
Hij moet de motoren leveren of de klant het geld teruggeven!

Sterke punten

-


Cremery John

1/10

Beste mensen,
Koop hier aub niets !! We zijn al bijna 2 jaar bezig om al onze centen terug te krijgen voor een motor ( vw touareg) die ze geleverd hadden die helemaal niet werkte (geen olie...
Beste mensen,
Koop hier aub niets !! We zijn al bijna 2 jaar bezig om al onze centen terug te krijgen voor een motor ( vw touareg) die ze geleverd hadden die helemaal niet werkte (geen olie druk) dan hebben we het nog niet over de kosten die we gemaakt hebben voor het in en uitbouwen, olieën , vloeistoffen, …….
Steeds word je van het kastje naar de muur gestuurd. Het zijn gangsters die op klaarlichte dag tewerk gaan. Mensen die ook dergelijke dingen met motorenplaza meegemaakt hebben mogen mij steeds contacteren zodat we samen iets kunnen ondernemen!! Ik en VELE anderen zijn zeker geen uitzondering, na wat googelen kunt u onder andere een artikel terug vinden van het programma “opgelicht”!!

Verbeterpunten of tips

Afspraken nakomen en minder liegen !!

Sterke punten

Liegen#bedriegen#oplichten


gk

10/10

Sehr gut

Verbeterpunten of tips

...

Sterke punten

...


Karolis

1/10

The company has debts and not pay for them. Bought an engine from our company and not paid for it for more than 6 months already. Weak and unreliable company. Not recommend for any type of... The company has debts and not pay for them. Bought an engine from our company and not paid for it for more than 6 months already. Weak and unreliable company. Not recommend for any type of business.

Het bedrijf heeft schulden en betaalt deze niet. Motor gekocht bij ons bedrijf en al meer dan 6 maanden niet betaald. Zwak en onbetrouwbaar bedrijf. Niet aan te raden voor elk type bedrijf.

Verbeterpunten of tips

Het bedrijf heeft schulden en betaalt deze niet. Motor gekocht bij ons bedrijf en al meer dan 6 maanden niet betaald. Zwak en onbetrouwbaar bedrijf. Niet aan te raden voor elk type bedrijf.

Sterke punten

Het bedrijf heeft schulden en betaalt deze niet. Motor gekocht bij ons bedrijf en al meer dan 6 maanden niet betaald. Zwak en onbetrouwbaar bedrijf. Niet aan te raden voor elk type bedrijf.


Dijksman

7/10

Prima onderdeel

Verbeterpunten of tips

van ons uit teveel moeten bellen wanneer de motor geleverd gaat worden

Sterke punten

prima motor


Michael

4/10

Kauf Motor Tiguan

Verbeterpunten of tips

Lieferverzug 6 Wochen
Ölwanne bei Lieferung kaputt, falscher Simmerring eingebaut
Dadurch deutlich höhere Reparaturkosten >1.500 Euro
Entschädigung nach langem Kampf 250 Euro Lieferverzug 6 Wochen
Ölwanne bei Lieferung kaputt, falscher Simmerring eingebaut
Dadurch deutlich höhere Reparaturkosten >1.500 Euro
Entschädigung nach langem Kampf 250 Euro
Alter Motor wurde zurückgesendet ohne Abfrage der KM-Leistung
Rücksendung des alten Motors sehr problematisch
Sehr unkulant

Sterke punten

Noch funktioniert der Motor


Sale e pepe Stuttgart

1/10

Garantie

Verbeterpunten of tips

Geld zurück und Garantie ?

Sterke punten

Warten noch die Geld mehr von zwei jahre


jordy

10/10

x

Verbeterpunten of tips

x

Sterke punten

levertijd


siemens

10/10

Net bedrijf met jonge werknemers

Verbeterpunten of tips

sneller leveren

Sterke punten

meerdere 1.4 tsi motoren op voorraad (konden uitzoeken)


Familiemarkt de Bilt

2/10

Zeer slechte ervaring, Hebben niet geleverd wat is toegezegd. Ik moet de koop daarvoor ontbinden. Heb enorme kosten gemaakt, die moeten ook vergoed worden

Verbeterpunten of tips

Doen wat je afspreekt

Sterke punten

Geen telefoon opnemen