Buijs gipsblokwanden
In 1 woord geweldig! Alles was goed geregeld en super lekkere hapjes en drankjes. De bediening was perfect! Wij waren erg blij dat we voor jullie hadden gekozen.
- Product of service:
- Ja
Heel erg positief. Ze nemen je al het werk uit handen zodat je je alleen maar met je gasten hoeft bezig te houden. De rest regelt Mirelle Events.
Wij hebben een 25 jarig bestaan gevierd in he FC Volendam stadion georganiseerd door Mirelle Events. Alles was tot in de puntjes geregeld met goed personeel en lekkere hapjes en ook de activiteiten die ze voor ons hebben bedacht waren allemaal geslaagd. Wij zijn meer dan tevreden.
Zeer fijne ervaring. Goede en snelle opvolging
Vertrouwd
Positief, ze doen wat ze beloven. Denken mee en alles is mogelijk, mega locatie ook
Het was prima geregeld en we werden prima ontzorgd
Zeer goed
Erg warm en gastvrij
Altijd vriendelijk, netjes, goed georganiseerd en lekkere happen!
Bijzonder positief!
Personeelsmeeting
Afspraken zijn nagekomen en er werd van het begin tot het eind meegedacht en meegewerkt. Elles en Miranda zijn vriendelijk, echt twee top gastvrouwen!
Super vriendelijk, meedenkend en goed verzorgd.
Mirelle Events
Mirelle Events verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mirelle Events heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer fijne ervaring. Goede en snelle opvolging
Vertrouwd
Het was prima geregeld en we werden prima ontzorgd
Zeer goed
Erg warm en gastvrij
Altijd vriendelijk, netjes, goed georganiseerd en lekkere happen!
Bijzonder positief!
Personeelsmeeting
Super vriendelijk, meedenkend en goed verzorgd.
Mirelle Events
Mirelle Events heeft de volgende resultaten bereikt: