De deskundigheid en geduld.
Zijn gespecialiseerde kunde, en inzicht ,en ook de uitleg wat je precies hebt .
Roel is deskundig en eerlijk over de behandeling
Deskundig, overlegt alles , houdt dossier prima bij, controleert of oefeningen haalbaar zijn en resultaat opleveren, evalueert nadien
Fijne behandelingen en goed advies om thuis verder te werken aan verbetering en herstel
omdat het mij veel heeft geholpen en nog steeds helpt
Ik voel me op mijn gemak en had alle vertrouwen in de behandeling. Brenda is een deskundige en betrokken fysiotherapeut
Deskundig, vriendelijk en hart voor z'n werk
De fysiotherapeut luisterd heel goed. De behandeling is ook uitstekend
Ik kom al jaren bij Roel, hij is een fijne fysiotherapeut die goed luistert en uitlegt waar t probleem zit. Vervolgens word de behandeling gestart met de nodige adviezen voor thuis. Hij behandelt je niet langer dan nodig is. Hij heeft me tot nu altijd van de klachten af kunnen helpen. Dus zou hem zeker aanbevelen
Fijn mens die je serieus neemt en niet doelloos behandelt.
Deskundig. Duidelijk. Vriendelijk. Betrouwbaar.
De deskundigheid,vriendelijk,goed luisteren naar de klachten,kwaliteit.
Zijn deskundigheid is echt een plus punt.
Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

Melius Pijnzorg
Nijverheidssingel 91
4811ZV Breda
De deskundigheid en geduld.
Zijn gespecialiseerde kunde, en inzicht ,en ook de uitleg wat je precies hebt .
Roel is deskundig en eerlijk over de behandeling
omdat het mij veel heeft geholpen en nog steeds helpt
Deskundig, vriendelijk en hart voor z'n werk
De fysiotherapeut luisterd heel goed. De behandeling is ook uitstekend
Fijn mens die je serieus neemt en niet doelloos behandelt.
Deskundig. Duidelijk. Vriendelijk. Betrouwbaar.
De deskundigheid,vriendelijk,goed luisteren naar de klachten,kwaliteit.
Zijn deskundigheid is echt een plus punt.
Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

Melius Pijnzorg