SterSterSterHalve sterLege ster

De deskundigheid en geduld.

Zijn gespecialiseerde kunde, en inzicht ,en ook de uitleg wat je precies hebt .

Roel is deskundig en eerlijk over de behandeling

Deskundig, overlegt alles , houdt dossier prima bij, controleert of oefeningen haalbaar zijn en resultaat opleveren, evalueert nadien

Fijne behandelingen en goed advies om thuis verder te werken aan verbetering en herstel

omdat het mij veel heeft geholpen en nog steeds helpt

Saida

Ik voel me op mijn gemak en had alle vertrouwen in de behandeling. Brenda is een deskundige en betrokken fysiotherapeut

Deskundig, vriendelijk en hart voor z'n werk

Mary Hogendoorn

De fysiotherapeut luisterd heel goed. De behandeling is ook uitstekend

Ik kom al jaren bij Roel, hij is een fijne fysiotherapeut die goed luistert en uitlegt waar t probleem zit. Vervolgens word de behandeling gestart met de nodige adviezen voor thuis. Hij behandelt je niet langer dan nodig is. Hij heeft me tot nu altijd van de klachten af kunnen helpen. Dus zou hem zeker aanbevelen

Fijn mens die je serieus neemt en niet doelloos behandelt.

Deskundig. Duidelijk. Vriendelijk. Betrouwbaar.

J.Breure

De deskundigheid,vriendelijk,goed luisteren naar de klachten,kwaliteit.

Zijn deskundigheid is echt een plus punt.

Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2020

Melius Pijnzorg

Melius pijnzorg bied de strategie, doelen en behandelingen ter vermindering van acute – en chronische pijnklachten, optimalisatie van de kwaliteit van leven, evenals het dagelijks functioneren van de persoon met pijnklachten.

Nijverheidssingel 91

4811ZV Breda

SterSterSterHalve sterLege ster

De deskundigheid en geduld.

Zijn gespecialiseerde kunde, en inzicht ,en ook de uitleg wat je precies hebt .

Roel is deskundig en eerlijk over de behandeling

omdat het mij veel heeft geholpen en nog steeds helpt

Saida

Deskundig, vriendelijk en hart voor z'n werk

Mary Hogendoorn

De fysiotherapeut luisterd heel goed. De behandeling is ook uitstekend

Fijn mens die je serieus neemt en niet doelloos behandelt.

Deskundig. Duidelijk. Vriendelijk. Betrouwbaar.

J.Breure

De deskundigheid,vriendelijk,goed luisteren naar de klachten,kwaliteit.

Zijn deskundigheid is echt een plus punt.

Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10