J. Van Gemert

3 weken geleden een verjaardag setje besteld voor mijn dochter. Ik ben heel zeer goed geholpen .er werden meerdere opties geboden en uiteindelijk een super set gevonden! Mijn dochter stal de show... 3 weken geleden een verjaardag setje besteld voor mijn dochter. Ik ben heel zeer goed geholpen .er werden meerdere opties geboden en uiteindelijk een super set gevonden! Mijn dochter stal de show met haar verjaardags kleding.

Vriendelijke medewerkster ,geduldig en er word goed meegedacht qua mogelijkheden .En ik heb de bestelling ook heel snel thuis ontvangen.

Particulier

Vorige week gebeld omdat het vrij lang duurde, er is niet terug gebeld. Toch nog een tweede pakketje besteld..,,dat heb ik nu binnen het eerste nog steeds niet!!! Duurt allemaal lang....

Leuke spullen.

Particulier

Snelle levering goede kwaliteit tot nu tot heel erg te vreden

Klantenservice top

Corry

Snel met reageren super kwaliteit van de spullen heel erg vriendelijk 1 woord top

1 word top alles was super

Matil

Top

Denkt mee na oplossingen

Janneke Ambergen

Fijn bedrijf .. met een bijzonder vriendelijke hulplijn .. het bestelde artikel was binnen 24 uur bij mij !! Top service !!

Hulpvaardig ... snelle levering !

Helmien de Jong

Ik vind het supergoed wanneer je iets wilt weten is het goed te doen via de mail en je krijgt ook snel antwoord

Mooie spulletjes(kleding)goede kwaliteit prijs verhouding en goed te bereiken

Romaris

Duidelijke website duidelijke communicatie