8.2/10
8.2/10

Ria Hulzebos

Heel slecht!!

Mail

Als artikelen niet op voorraad zijn wees dan zo klantvriendelijk en stuur de artikelen die wel voorradig zijn naar de klant. I.p.v. dat een klant 2 maanden moet wachten op zijn bestelling! Dit was... Als artikelen niet op voorraad zijn wees dan zo klantvriendelijk en stuur de artikelen die wel voorradig zijn naar de klant. I.p.v. dat een klant 2 maanden moet wachten op zijn bestelling! Dit was mijn 2e keer dat ik een bestelling gedaan heb. Bij mijn 1e bestelling ging het ook zo slecht, en helaas nu weer.

Beste Ria,
Beste Ria,
Ik zie dat het om een artikel met levertijd ging en dat we uiteindelijk de bestelling op moment van mailcontact met de klantenservice reeds verzonden was en dit elkaar gekruist heeft. Hopelijk ben je tevreden met de ontvangen bestelling en zien we je nogmaals terug bij MamaLoes.

Tom

Ontevreden

Telefoon wordt opgenomen......

Wanneer er staat "voor 2200 uur besteld, morgen in huis" verwacht ik ook dat dit wordt nagekomen. Erg jammer dat wanneer ik in de middag rond 4 uur bestel, ik het niet de volgende dag in huis heb.... Wanneer er staat "voor 2200 uur besteld, morgen in huis" verwacht ik ook dat dit wordt nagekomen. Erg jammer dat wanneer ik in de middag rond 4 uur bestel, ik het niet de volgende dag in huis heb. Dit terwijl het product wel op voorraad is. Vervolgens nog 2 werkdagen moeten wachten. Een excuus mail met de verkeerde naam en wanneer je belt wordt ook op geen enkele manier een poging gedaan om de klant weer tevreden te stellen. Retourneren via webshop zelf kost geld, dus je kunt beter via bol.com bestellen.

Beste Tom,
Beste Tom,
Je hebt helemaal gelijk en ook nog eens ontzettend pech gehad. Ik zie dat je hem op vrijdag besteld hebt en die dag is het niet gelukt om op tijd te versturen. Dan is de eerstvolgende verzend dag pas de maandag dus levert dit inderdaad meteen ongewenste vertraging op.
Ook zie ik dat je het artikel inmiddels geretourneerd hebt. Hopelijk heb je iets anders moois passends kunnen vinden. Excuses voor het ontstane ongemak in ieder geval!

L

Slecht

Bied geen uitkomst bij ongemak. Lever datum was bij bestelling volgende dag in huis, dag later begin april en weer wat later uiterlijk 31mei. Wat vandaag is. Keurig 3 maanden gewacht maar dit is bar... Bied geen uitkomst bij ongemak. Lever datum was bij bestelling volgende dag in huis, dag later begin april en weer wat later uiterlijk 31mei. Wat vandaag is. Keurig 3 maanden gewacht maar dit is bar slecht.

Beste Lisan,
Wat jammer dat je 2 x dezelfde review schrijft.
Beste Lisan,
Wat jammer dat je 2 x dezelfde review schrijft.
Zoals aangegeven was op het moment van de bestelling was het artikel niet op voorraad, zoals in de bevestigingsmail aangegeven was de levertijd toen al begin april. Uiteraard erg vervelend als je dit gemist hebt en de levertijd uitgesteld is. We hebben meerdere warmte riemen en kussens dus mocht je willen kijken we graag met je mee naar een alternatief welke wel uit voorraad leverbaar is.
Excuses voor het tussentijdse ongemak.

Lisan

Oplichters

Ze nemen snel je geld aan

Zet op website de correcte levertijden& lever je product dan ook! Ik wacht al 3 maanden op een pakketje die de volgende dag in huis zou zijn

Beste Lisan,
Op het moment van de bestelling was het artikel niet op voorraad, zoals in de bevestigingsmail aangegeven was de levertijd toen al begin april. Uiteraard erg vervelend als je dit gemist hebt en de levertijd uitgesteld is. We hebben meerdere warmte riemen en kussens dus mocht je willen kijken we graag met je mee naar een alternatief welke wel uit voorraad leverbaar is.
Excuses voor het tussentijdse ongemak.

Eliza

Deel van bestelling niet ontvangen, mamaloes babysjop weigert geld terug te geven.

Alles

Beste Eliza,
Op basis van scans en gewicht was onze conclusie dat alles inderdaad verzonden was.
Beste Eliza,
Uit coulance zijn we je nu tegemoet gekomen en gaan er vanuit dat het naar tevredenheid is opgelost.

Fijtje

Geweldig snelle levering

Gewoon goed

Jaqueline

Duidelijke website. Veel keuze.
Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering van product.

Niets

Kimberley

De site op zich heb ik niet veel aan te merken. Enkel de verzending loopt helemaal mis. Het kan zo wel eens gebeuren dat er een zending misloopt maar dit is al de tweede keer op een maand tijd.

Het product staat goed beschreven

Bekijk jullie verzendingsopties

m