Reviews

8.6 / 10
75 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.9/10
Info over verloop order
8.6/10
Snelheid levering
8.7/10
Bestelgemak
8.9/10
Klantvriendelijkheid
8.9/10
Informatie op de website
8.3/10
score 8
8.2/10
After sales
8.6/10

75 Reviews

Anoniem
8/10

Bestelling magneethoezen

Sterke punten

zeer snelle en correcte levering!

Verbeterpunten of tips

ik moet telkens terug naar de home page om een nieuwe bestelling te plaatsen. Misschien is dit wel mogelijk maar ik kon het niet vinden

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

door eerdere ervaring met snelle levering


Wassink
2/10

Niet heel goed

Verbeterpunten of tips

Juiste informatie op de site

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

Jullie zouden de enige zijn met de juiste maat magneten in 1 verpakking van 12 voor een redelijke prijs maar bij aankomst klopte het formaat niet dus ik word gewoon voor de gek gehouden. Ik neem nog telefonisch contact op

Reactie Magneet-Express:

Beste heer Wassink,
Laten we voorop stellen dat wij niemand voor de gek willen houden, het kan zijn dat er een verkeerde afmeting op onze website heeft gestaan, omdat wij alle producten met de hand invoeren en een foutje hierbij in een klein hoekje zit. Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u het terugsturen storten wij direct het bedrag terug. Wij horen het graag!
Vriendelijke Groeten, Het team van Magneet-Express


Anoniem
8/10

Deze zijn OK, meestal wordt er snel en correct geleverd.

Sterke punten

snelle levering

Verbeterpunten of tips

geen paklijst met eigen inkoopprijs naar de klant sturen!

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

de prijs van het produkt


Anoniem
9/10

Snelle service.


Anoniem
10/10

Uitermate goed opgezette webshop.
Adequaat en stipt op tijd geleverd.

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

Overzichtelijke webshop met juiste info


Anoniem
9/10

Aankoop magneetstickers

Sterke punten

Zeer snelle levering! Heel fijn.

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

Ervaring met eerdere bestellingen waren zeer goed.


Anoniem
8/10

In het begin wat problemen met de facturatie gehad, is nu opgelost

Sterke punten

snelle levering

Verbeterpunten of tips

als er 2 dozen zijn deze ook in 1 keer laten afleveren en liever niet 2 dagen na elkaar

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

prijs kwaliteit verhouding is OK


Anoniem
8/10

Prima producten kunnen vinden en bestellen. Ook fijn dat voor bedrijven op factuur betaald kan worden.

Sterke punten

Ik heb hier pas 1x besteld dus kan nog moeilijk over oordelen.

Verbeterpunten of tips

Ik heb hier pas 1x besteld dus kan nog moeilijk over oordelen.


Anoniem
8/10

Goed

Sterke punten

de keuze en leveringsnelheid

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

assortiment


Karine Muylaert
9/10

Zeer behulpzaam en snel reagerend op vragen en het oplossen van problemen.
Goede service en een snelle,correcte levering.

Sterke punten

Zeer klantvriendelijk en bereid om mogelijke problemen via mail zo snel mogelijk op te lossen.

Verbeterpunten of tips

Oplossing zoeken om via magneet-express.be ook te kunnen bestellen voor wie in België woont. Momenteel lukt dit mij noch tal van collega's en vrienden niet! Ofwel via magneet-express.nl maar dat dan het land van levering kan ingevuld worden (zoals vroeger).Momenteel is dit ook niet mogelijk.

Waarom heeft u gekozen om de bestelling bij ons te plaatsen

Omdat ik eerder bij u bestelde en de kwaliteit zeer goed was.
Omwille van de klantvriendelijkheid!!!