Machielsen levert top services. Op korte termijn diende een zakelijke brief van 4 kantjes te worden vertaald naar het Engels. In eerste instantie werd aangegeven dat de brief binnen 2 a 3 werkdagen... Machielsen levert top services. Op korte termijn diende een zakelijke brief van 4 kantjes te worden vertaald naar het Engels. In eerste instantie werd aangegeven dat de brief binnen 2 a 3 werkdagen vertaald zou zijn maar na te hebben aangegeven de brief al eerder nodig te hebben was de brief de volgende dag al vertaald. Deze flexibiliteit en snelheid wordt erg gewaardeerd.

Kortom de volgende keer zullen we weer van de diensten van Machielsen gebruik maken

De vertalingen zijn van goede kwaliteit maar voor sommige talencombinaties vind ik de wachttijden te lang. Wel een prettig contact.

Djamilla - Uurwerker BV

De samenwerking met Machielsen is heel goed. We leveren onze vertalingen altijd last minute aan en we hebben altijd haast, maar Machielsen heeft nog nooit een deadline gemist. Goede service.

Communicator

Offertes worden snel aangeleverd. Na opdracht worden de teksten meestal binnen 3 dagen vertaald.
Tevreden over de prijs en kwaliteit. Jammer dat er een minimum tarief geldt, zodat korte teksten in verhouding wel
duur zijn. Verder niets dan lof.

Bloemsma+Faassen Accountants en belastingadviseurs

Als accountantsorganisatie corresponderen we regelmatig met buitenlandse klanten en fiscale autoriteiten. Een correcte vertaling van vaak ingewikkelde fiscaal-juridische situaties is dan erg... Als accountantsorganisatie corresponderen we regelmatig met buitenlandse klanten en fiscale autoriteiten. Een correcte vertaling van vaak ingewikkelde fiscaal-juridische situaties is dan erg belangrijk. Machielsen levert dergelijke vertalingen. Als zelfs de Duitse Belastingdienst een compliment geeft over de correctheid van een tekst is dat veelzeggend. En heel belangrijk: Machielsen doet wat ze belooft, en altijd op tijd!

Simone - Workbrands

Machielsen is een fijn vertaalbureau om mee samen te werken. Ze komen altijd hun afspraken na, de vertalingen zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

Ingrid Van der Perren / UNIFY Communications NV

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden binnen de deadline geleverd en zijn steeds correct vertaald . Wij zijn heel tevreden.

Gerlinde van der Holt van Pro-TIme Broadcast BV

Snelle service. Goede vertalingen met de juiste toon. Altijd voor de deadline geleverd.

Mike Milian

Professioneel en top resultaten!

Archie Verhoog, Van der Maas & Verhoog Advocaten

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede teksten, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezier contact? Dan ga je naar Machielsen.