Machielsen heeft vertalers die ook echt lezen wat ze vertalen :-) En niet alleen woorden vertalen maar ook meedenken over hoe je de boodschap en het bijbehorende gevoel in de andere taal goed... Machielsen heeft vertalers die ook echt lezen wat ze vertalen :-) En niet alleen woorden vertalen maar ook meedenken over hoe je de boodschap en het bijbehorende gevoel in de andere taal goed overbrengt. Dat is fijn, vooral bij blogs en webteksten.

OVM-Group

Goede kwaliteit en een prettige manier van communicatie.

Bedrijf uit Groningen

Vlotte communicatie en een snelle, accurate service.

De Vries c.s. Tax Advisors BV

Machielsen doet regelmatig voor ons complexe fiscaal juridische vertalingen. Erg tevreden. Persoonlijk. Laagdrempelig. En bovenal goed, omdat altijd twee vertalers aan je document werken.

Machielsen is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze zijn heel service gericht en meedenkend. Opdrachten komen altijd netjes vertaald en snel weer retour (soms al de volgende dag, heel fijn)!

DutchChain

Mijn mooiste ervaring met Machielsen is dat ik om 17.55 een stuk ter vertaling instuurde en 's ochtends om 09.00 het stuk vertaald retour had! Nu is dit natuurlijk een uitzondering, maar het geeft... Mijn mooiste ervaring met Machielsen is dat ik om 17.55 een stuk ter vertaling instuurde en 's ochtends om 09.00 het stuk vertaald retour had! Nu is dit natuurlijk een uitzondering, maar het geeft aan dat Machielsen zich altijd inzet de beste service te leveren aan haar klanten.

Magioni Nederland B.V.

Machielsen heeft voor ons meerdere verpakkingen vertaald voor onze exportmarkt. Ze zijn behulpzaam, meedenkend en beschikken over de juiste mensen die onze branche begrijpen. Ze vertalen niet alleen... Machielsen heeft voor ons meerdere verpakkingen vertaald voor onze exportmarkt. Ze zijn behulpzaam, meedenkend en beschikken over de juiste mensen die onze branche begrijpen. Ze vertalen niet alleen woorden, maar houden goed rekening met vakjargon en wetgeving. Ze kunnen snel schakelen en denken altijd in oplossingen.

Ook het contact is vriendelijk en servicegericht!

myHBMcenter

Machielsen heeft onze website geredigeerd en de website, leaflets en promotiemateriaal (boekjes) vertaald naar Engels (UK). De samenwerking is erg fijn, ze zijn betrouwbaar in de afspraken die we... Machielsen heeft onze website geredigeerd en de website, leaflets en promotiemateriaal (boekjes) vertaald naar Engels (UK). De samenwerking is erg fijn, ze zijn betrouwbaar in de afspraken die we maken en in de oplevering van de vertalingen die van een goed kwalitatief niveau zijn. Kortom, we zijn erg tevreden!

Vanja van Guldener - Hotel Miss Blanche

Ik ben erg tevreden over Machielsen; meerdere vertaalopdrachten kwamen netjes vertaald en snel weer retour.
Ook het contact is servicegericht en vriendelijk!

Precies waar ik om vroeg. Dus dat kan niet beter. Of de vertaling 100% is kan ik niet beoordelen. De hele aanpak geeft een goed vertrouwen.