Lydia van Junction

Vlot en foutloos!

Erg prettig contact en accurate terugkoppeling. Onze medische correspondentie/terminologie is zorgvuldig en snel vertaald. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en over de... Erg prettig contact en accurate terugkoppeling. Onze medische correspondentie/terminologie is zorgvuldig en snel vertaald. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en over de snelle service.

Jacco / AFAS Software

Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan... Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!

Hein

Mooie vertaling naar het Italiaans, supersnelle service en zeer prettig contact!

EenvoudigRecht.nl

Bij EenvoudigRecht.nl weten we alles van juridische documenten, de rest besteden we uit aan experts. Machielsen is zo'n expert. Snelle vertalingen van hoge kwaliteit. Zeer prettig en eenvoudig in... Bij EenvoudigRecht.nl weten we alles van juridische documenten, de rest besteden we uit aan experts. Machielsen is zo'n expert. Snelle vertalingen van hoge kwaliteit. Zeer prettig en eenvoudig in contact. Wij raden Machielsen bij iedereen aan.

Ingrid Hellinga-Oving (Caraad)

Vertalingen van een uitstekende kwaliteit. Daarbij ook nog eens een leuk en betrokken team! En niet onbelangrijk: snel.

Mood Media

Onlangs een marketing rapport door Machielsen laten vertalen en zij hebben mijn verwachtingen overtroffen!
Wat een fantastisch werk hebben zij geleverd! Ik ben heel blij dat ik Machielsen heb 'gevonden' en ga vanaf nu het (grote) vertaalwerk heerlijk bij hen onderbrengen.

Zeer tevreden met de vertalingen van Machielsen! De communicatie is prettig en vlot. En het allerbelangrijkst, de vertalingen zijn gewoon heel erg goed. Consistente hoge kwaliteit en de precies de... Zeer tevreden met de vertalingen van Machielsen! De communicatie is prettig en vlot. En het allerbelangrijkst, de vertalingen zijn gewoon heel erg goed. Consistente hoge kwaliteit en de precies de toon die jij graag wilt.

Goede en snelle service. Vertaling van technische documenten waren goed gedaan

Froukje - Dizain

Machielsen is een betrouwbaar en snel handelend vertaalbureau waar wij graag mee samen werken. Zeker aan te bevelen!