Altijd blij verrast door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Machielsen
Stefan Lafontaine / Lafontaine Media
Machielsen is een prettige partij om mee samen te werken. Snelle service voor nette prijzen. De kwaliteit van hun teksten en vertalingen ben ik ook zeker over te spreken!
Judith / Disruptive Orange
Last minute nog even iets laten vertalen! Top kwaliteit.
Appademic
Machielsen heeft onze content geschreven, zeer tevreden.
Lisa van Rens / Ravestein & Zwart
Goede vertalingen, ook van soms lastige teksten (NL>ENG). Fijne samenwerking, medewerkers reageren altijd snel, zijn flexibel en denken met je mee.
Graaco
Goed, snel en accuraat!
Peter van Qviv Video & Animatie
Onze scripts worden altijd prima vertaald en snel aangeleverd. Ze denken mee, ook inhoudelijk! Daarom echt een meerwaarde voor ons als bedrijf.
Omapost
We waren op zeer korte termijn op zoek naar een Duitse en Engelse vertaling van onze Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden. Binnen een week was het gepiept!
Ophtec
Recentelijk een stuk in 5 talen (Engels, Duits, Spaans, Portugees en Koreaans) laten vertalen. Fijne en snelle communicatie, komen de afspraken na en goede vertalingen!
Pagedal
Goeie vertalingen, goeie kwaliteit en aardige medewerkers die met je meedenken en in geval van spoed ook wel flexibel kunnen zijn.