Prove2Move

Het is fijn om met Machielsen te mogen samenwerken. De communicatie verloopt uitstekend. Vertalingen worden snel en goed aangeleverd. Machielsen denkt goed mee in hoe wij onze samenwerking kunnen... Het is fijn om met Machielsen te mogen samenwerken. De communicatie verloopt uitstekend. Vertalingen worden snel en goed aangeleverd. Machielsen denkt goed mee in hoe wij onze samenwerking kunnen optimaliseren.

J. Chia

Deskundig vertaalbureau die goed en snel werkt met uitstekende service!

Paul Mulder

Deskundig en snel!

Jos Janssen

Snel en kwalitatief volgens een strak proces

Green Cola Benelux BV

Green Cola BeNeLux B.V.

Goede ervaring met Machielsen!
Goede ervaring met Machielsen!
Tijdens de zoektocht naar een goed vertaalbureau hebben wij eerst een uitgebreid persoonlijk gesprek gehad met Jouke van Machielsen. Hierna volgde een telefonische intake en een proefvertaling. Op basis hiervan hebben wij een grotere opdracht geplaatst. Naast het vertalen van deze tekst heeft Machielsen rekening gehouden met onze gewenste tone of voice, specifieke vaktermen en gaf ook aanbevelingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Snelle levering en een zeer goed vertaalde tekst. Ik kan Machielsen daarom zeker aanraden.

Snelle dienstverlening, zakelijk taalgebruik was accuraat en de communicatie dik in orde.

Linda / Greenwheels

Deskundig, snel en fijne samenwerking. We waren op zoek naar een bedrijf dat de essentie van teksten overeind hield met vertaling en dit doen ze erg goed.

Bram - Tired of Cancer BV

Voor het eerst werken we met Machielsen samen en het smaakt absoluut naar meer. We hebben ervaringen met andere vertaalbureaus, dit spant de kroon. Adequate en snelle contacten en kwalitatief heel... Voor het eerst werken we met Machielsen samen en het smaakt absoluut naar meer. We hebben ervaringen met andere vertaalbureaus, dit spant de kroon. Adequate en snelle contacten en kwalitatief heel goede vertalingen tegen meer dan redelijke prijs. Aanrader voor andere bedrijven.

Juridische vertaling uitbesteed aan Machielsen. Goede kwaliteit en snelle levering. Prima samenwerking.