Goede en snelle communicatie. Vertaling was uitstekend en meer dan dat, niet letterlijk vertaald maar naar de context gekeken. Knap aangezien het om veel vakjargon ging. Onze complimenten.
Forum Groningen
Zeer snelle respons en een prettige werkwijze: niet letterlijk vertalen, maar echt kijken naar toon en boodschap.
Creative Monkey
Erg prettig! Ze reageren en werken vlot, tot nu toe altijd erg tevreden over het opgeleverd werk. Top!
Xavier Clinics
Uitstekend
Dalosy
Ontzettend fijn om mee samen te werken! Deskundig, flexibel, meedenkend en zeer snel in reageren en opleveren.
Margaretha Hopman / Technidoc
Machielsen levert vertaalwerk van hoge kwaliteit, in combinatie met goede en duidelijke communicatie over het hele proces. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. De afgelopen jaren heb ik...Machielsen levert vertaalwerk van hoge kwaliteit, in combinatie met goede en duidelijke communicatie over het hele proces. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. De afgelopen jaren heb ik daarom steeds Machielsen aanbevolen als 'de grote vertaalvraag' ter sprake kwam bij mijn opdrachtgevers. Nog nooit spijt van gehad.
Jan Snel
Flexibel en snel. Fijn om mee te werken!
Kiezebrink International
Onze algemene voorwaarden in no time vertaald. Plezierige communicatie en afwikkeling van de opdracht.
General Enterprises BV
Ontzettend tevreden. Snel en prettig contact, heldere prijsstelling, afspraken allemaal nagekomen, snelle levering en uiteraard een uitstekende vertaling.
Rick van der Kooi
De communicatie met Machielsen verliep altijd heel soepel, en ze hebben het werk ruim binnen de deadline aangeleverd. De vertalingen waren uitstekend, en brachten onze boodschap goed over.