Deskundigheid
Medewerkers
Communicatie

Stond buitengesloten met mijn vriend
Monteur van lock secure stond binnen no time bij ons voor de deur

Niks

Ik heb lock secure gevonden via google omdat ik een nieuw slot in mijn voordeur wilde hebben

Mijn vrouw was de sleutels vergeten. Een monteur van Lock Secure opende de deur erg snel. Vond ook het gesprek aan de telefoon erg behulpzaam en prettig.

Nee hoor.

brian van der steen

Top! Zeer tevreden

Vrijwel niks aan te merken ga zo door!

Robin

Nieuwe sloten laten plaatsen en extra beveiliging aan laten brengen.

Schade vrij de deur open gemaakt na vergeten van de sleutel.

Technisch buro Tom

Uitermate keurig en uitstekend!

Ga zo door!

Ronald van van geloven

Top!! alles netjes afgehandeld zoals beloofd prima werkwijze en niks op aan te merken als ik weer zoiets heb weet ik waar ik moet zijn nu :)

arie vd steen

Ik was buiten gesloten en kon niet meer in mijn huis, Lock secure gebeld en ze stonden gelijk klaar voor me.
zorgvuldig en met kennis van zaken werd mijn deur geopend. Waarbij ik ook nog veel advies kreeg over de sloten in mijn huis.Deze waren niet goed dus gelijk deze sloten laten vervangen.Ik ben zeer tevreden en zou lock secure aan iedereen aanraden.

Vriendelijke medewerkers, goed en duidelijk advies, en leveren hun werk netjes af

Super..! Deze jongens hadden binnen 1 minuut mijn deur open.. Zonder te boren of iets