Marianne is een mooie, liefdevolle en empathische vrouw!! Ze luistert naar je. Ze straalt rust en compassie uit wat heel prettig is. En ze neemt alle tijd voor je.
Zoals ik hierboven al heb beschreven vind ik Marianne een liefdevolle en empathische vrouw! Dat is natuurlijk heel prettig bij een consult waarbij je jezelf vrij kwetsbaar opstelt.
Tegelijk weet ze zich zakelijk op te stellen en weet ze waar ze het over heeft. Ook het persoonlijk contact en stimulans via de app vond ik heel fijn en stimulerend.
Het voedingsdagboek is heel uitgebreid en duidelijk omschreven. Je kan zien dat daar tijd en energie in is gestoken. Waardoor bij mij wel wat dingen duidelijk zijn geworden. En waar ik mee verder kan.
Ik ervaar nu een winst, dat ik nu niet echt een dieet doe, maar dat ik zo wil leven. En dit dus wil volhouden! En jezelf af en toe ook mag verwennen door iets lekkers klaar te maken. En hierdoor ook afgewogen keuzes maak.....wat is de beste keus voor mij......dit hoor ik Marianne met regelmaat zeggen in mijn hoofd:-)
Ik wil het nu wel eerst zelf proberen, kijken of ik dit inderdaad zo kan volhouden.
Wat ik nog wel zou willen ( en dat is waar ik ook voor heen ging) is dat ik voor mij duidelijk krijg waar die onvrede over mijzelf vandaan komt en vooral hoe ik mijn uiterlijk minder belangrijk ( lees; dat mijn geluk daar niet vanaf hangt) maak voor mijzelf.
zie hierboven...meer op het emotionele vlak kijken (bij mij dan he:-) omdat ik voor mijn gevoel al mijn hele leven aan het lijnen ben , weet ik aardig goed wat wel of niet goed is qua eten, dat geldt natuurlijk niet voor iedereen)