Het was prettig om zoekend op internet deze mogelijkheid van het snel genereren van een geheimhoudingsverklaring tegen te komen. Snel navigeren.
Fokko Mellema
Goede service
Bernice
Prima en snelle reactie op chat
Danny Heusingveld
Madelon
Snel en kundig geholpen!
Shenelda Elshot
(Bewerkt)
Algemene voorwaarden waren niet compleet, maar hiervoor een goede compensatie gekregen.
Donna
Ontzettend makkelijke tool, ik heb deze gebruikt voor zowel mijn algemene voorwaarden als privacy statement. Beveel hem zeker aan!
Andre Vaders
Op een snelle manier een contract voor een VOF opgesteld. In 1 keer de meeste zaken goed benoemd en verwoord. Dit dwingt tot goed nadenken wat je eigenlijk wil gaan doen en bereiken en regelt dat...Op een snelle manier een contract voor een VOF opgesteld. In 1 keer de meeste zaken goed benoemd en verwoord. Dit dwingt tot goed nadenken wat je eigenlijk wil gaan doen en bereiken en regelt dat goed.
O. van der Hoek-Esionye
Zeer goed: Behulpzame medewerker heeft mij stap voor stap geduldig begeleid met het juist invullen van de privacy verklaring.