Libris Voorhoeve

Super slecht, 1e x zending kwijt, 2e en volgende keren zending incompleet, slecht bereikbaar, geen terugkoppeling, niet nakomen afspraken. Drama.

product zelf niet verkeerd

Henry

First try, it took a little bit to long.

Extrem good work and customer service

Hendrix Belettering

(Bewerkt)

De levertijd liep op van 2-3 weken naar 5 weken.
We gaan ervanuit dat dit incidenteel is.
Product voldeed volledig aan de verwachting.
We geven één ster voor de verlate levertijd. De levertijd liep op van 2-3 weken naar 5 weken.
We gaan ervanuit dat dit incidenteel is.
Product voldeed volledig aan de verwachting.
We geven één ster voor de verlate levertijd.
Voor het product 5 sterren.

We werden vandaag gebeld, dit word door ons enorm gewaardeerd en geeft aan met een professionele organisatie te maken hebben.
Na een prettig gesprek is ons een mooie toekoming in het vooruitzicht gesteld. 5 sterren voor de afhandeling!

Snelle offerte
Goed product, wel aan de prijs!
Goede klantenservice en prima afhandeling van een opmerking.

Eten van de Vos

Mooie letterreclame verkregen

goede communicatie

Neon Company

Zeer correcte behandeling van aanvraag ontwerp tot afgewerkt product. Zeer duidelijke communicatie. Echt top!

Zie hierboven

Bottelier

Goede service

Klantgericht

Lukas

Wir haben vor 2 Monaten ein Neonschild bestellt. Aber leider noch keine Lieferung erhalten. Auf Nachfrage heißt es jeweils, dass es Lieferverzögerungen gibt und das Schild bald ausgeliefert werden... Wir haben vor 2 Monaten ein Neonschild bestellt. Aber leider noch keine Lieferung erhalten. Auf Nachfrage heißt es jeweils, dass es Lieferverzögerungen gibt und das Schild bald ausgeliefert werden solle.

Rasche Antwort auf Anfragen.

Mark Lankhorst

Onduidelijke communicatie over het feit dat het product in meerdere delen geleverd kan worden. Dit stond NIET in de offerte die ondertekend is, maar wel in een begeleidende e-mail.

Mooi ontwerp, snelle reactie op vragen

rbc banden

(Bewerkt)

Prijs kwaliteit is goed. alles snel geregeld! veel interesse door het bedrijf na montage .
vriendelijke werknemers.

goede communicatie en komen afspraken na.

Uytgeest BV

(Bewerkt)

Maken mooie Neon signs, ons sign was bij levering stuk (door transport) The Neon Company heeft gelijk een nieuwe gemaakt en deze hebben wij intussen ontvangen.

Maken Trendy Signs!