Dionne
Echt geweldig!! Wilma is echt een topper! Wat een onwijs leuke dame! Zeer leuke presentatie en ook leerzaam!! Ze is echt een aanrader.
Geweldig!
Absoluut enig, echt enorm aan te raden!!
Erg leuk! Cecilia heeft er een mooie informatieve avond van gemaakt
Informatief en gezellig
Super gezellige avond bedankt Wilma
Super gezellig en leuk. Heel erg gelachen
Super gezellige en ontspannen en ook nog leerzame avond gehad,dank je wel Wilma
Hele gezellige avond gehad met Wilma als consulente!
Silke van Haaltert heeft ons een fantastische avond gegeven!
Super gezellig en grappige en leerzaam
Gezellig! Leuke avond georganiseerd door Cecilia!
Silke van Haaltert heeft het fantastisch gedaan
Silke van Haaltert deed dat super
Top met Silke uit Haaltert
Ladiesnight.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig!
Absoluut enig, echt enorm aan te raden!!
Erg leuk! Cecilia heeft er een mooie informatieve avond van gemaakt
Informatief en gezellig
Super gezellige avond bedankt Wilma
Super gezellig en leuk. Heel erg gelachen
Super gezellige en ontspannen en ook nog leerzame avond gehad,dank je wel Wilma
Hele gezellige avond gehad met Wilma als consulente!
Silke van Haaltert heeft ons een fantastische avond gegeven!
Super gezellig en grappige en leerzaam
Gezellig! Leuke avond georganiseerd door Cecilia!
Silke van Haaltert heeft het fantastisch gedaan
Silke van Haaltert deed dat super