Reviews

8.8 / 10
225 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.7/10
Snelheid levering
8.6/10
Bestelgemak
9/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Informatie op de website
8.8/10

225 Reviews

Anoniem

10/10

Prima goed bereikbaar

Sterke punten

Kennis van zaken

Verbeterpunten of tips

Geen


j.van bleijswijk

10/10

Een bedrijf waar ik zeker nog een keer zaken mee zal doen
netjes snel
een aanbeveling

Sterke punten

snel en netjes


Henk Heuveling

10/10

Vrijdag 3 feb. 2017 heb ik een plaat polycarbonaat 4mm helder besteld. Woensdag had ik de plaat al in huis.
Keurig verpakt zodat de plaat niet beschadigd wordt. Kortom we zijn zeer content...
Vrijdag 3 feb. 2017 heb ik een plaat polycarbonaat 4mm helder besteld. Woensdag had ik de plaat al in huis.
Keurig verpakt zodat de plaat niet beschadigd wordt. Kortom we zijn zeer content met dit bedrijf en een aanrader voor een ieder die deze materialen nodig heeft.

Sterke punten

De plaat hadden we nodig om een scherm te maken voor een t.v. om deze te beschermen tegen beschadigen of erger omdat deze t.v. in een kamer in een kast hangt bij een geestelijk gehandicapt kind van... De plaat hadden we nodig om een scherm te maken voor een t.v. om deze te beschermen tegen beschadigen of erger omdat deze t.v. in een kamer in een kast hangt bij een geestelijk gehandicapt kind van 18 jaar.
Ik heb dit aan het bedrijf uitgelegd en het advies gekregen om de polycarbonaat plaat 4 mm voor deze kast te gebruiken.
We zijn zeer content met het advies en de correcte levering !
H.A.Heuveling


A van Maaren

10/10

Uitstekend geholpen na aanvraag informatie via email direct antwoord
Daarna bestelling gemaakt en keurig op tijd geleverd

Sterke punten

Keurig op juiste maten gemaakt en netjes verpakt voor verzending

Verbeterpunten of tips

Geen ga zo door .


Snijer

4/10

Bedrijf is prima

Alleen logistiek gezien kunnen ze nog wel wat leren.
28 nov 2016: een bevestiging van mijn bestellen ontvangen wat ook via ideal is betaald.
06 dec 2016:...
Bedrijf is prima

Alleen logistiek gezien kunnen ze nog wel wat leren.
28 nov 2016: een bevestiging van mijn bestellen ontvangen wat ook via ideal is betaald.
06 dec 2016: heb ik zelf mailcontact opgenomen omdat ik helemaal niets meer hoor.
07 dec 2016: een reactie dat het vandaag wordt bezorgd. Zonder enig overleg dus niemand thuis.
07 dec 2016: vervoerder heeft brief achtergelaten voor nieuwe afspraak, gebeld voor afspraak duidelijk diverse keren kenbaar gemaakt dat er pas na 15:00 uur iemand aanwezig is.
08 dec 2016: vervoerder kwam rond 12:30. weer met vervoerder gebeld, ze werken op basis van "dagdelen" ik heb begrip hiervoor maar toch gewoon nutteloos langskomen als er duidelijk is gezegd dat er voor 15:00 niemand aanwezig is.
09 dec 2016: vervoerder zou het op de genoemde tijdstip leveren, mijn partner was rond 12:00 al thuis. En ik 15:00, tot 17:30 gewacht en weer contact opgenomen. Chauffeur had de platen niet bij zich!!! dus het wordt nu 12 dec bezorgd (weekend tussen)
12 dec 2016: weer een lang verhaal, niemand geweest ondanks we bijtijds aanwezig waren. Dit alles is gecommuniceerd met vervoerder en Alpha Plastics.
13 dec 2016: een bericht van Alpha Plastics dat het bij de buren is afgegeven. Geen kaart in de bus ontvangen.
14 dec 2016: kwam de buren langs om te vragen wanneer we de platen kwamen halen omdat het gigantisch in de weg staan.
Al met al 28 nov tot 14 dec heeft het 16 dagen geduurd.

Verbeterpunten of tips

zie tekst

Reactie Kunststof Kopen:

Wij erkennen inderdaad dat deze levering alles behalve vlekkeloos is verlopen. En zoals het vaak gaat bij dingen die niet goed gaan, gaat er nog veel meer mis. Er is inderdaad te vaak door de... Wij erkennen inderdaad dat deze levering alles behalve vlekkeloos is verlopen. En zoals het vaak gaat bij dingen die niet goed gaan, gaat er nog veel meer mis. Er is inderdaad te vaak door de transporteur beloofd te leveren, waarna ze vergeten zijn de platen een keer mee te geven, en ook zijn ze 1 dag niet langs geweest terwijl dit naar hun zeggen wel op de route stond. Wij kunnen ons verschuilen achter duizenden excuses, echter gaat het soms gewoon helemaal mis, zoals bij deze klant. Wij zijn hier dan ook alles behalve blij mee, en hebben dit zeer zeker geëvalueerd met onze transporteur. Gelukkig is dit een incident, maar begrijpelijk voor de klant is dit een teleurstellende ervaring, en dat willen we in de toekomst niet vaker zien. Een kleine kanttekening willen we echter wel maken bij deze feedback. Klanten zijn vaak zeer beperkt aanwezig, maar willen wel precies tussen in dit geval 15.00 - 17.00 uur geleverd hebben. Dit gaat simpelweg niet. Wij willen extra benadrukken dat wij geen kledingwebshop zijn. We verkopen grote platen, met grote kans op schade. Dit kost meer effort, en wordt altijd met een speciale vrachtwagen bezorgd. Wij vragen hier maar weinig transportkosten voor, namelijk € 11,95, maar daarvoor kunnen wij geen wonderen verrichten. Mits mensen speciale wensen hebben, dan kost dit ook meer geld. Ook geeft u aan dat wij op 13 december hebben aangegeven dat het bij de buren staat, en komen de buren de dag erna u melden dat het in de weg staat. Aan dit laatste gedeelte kunnen wij niet veel doen. U wist op de 13e immers dat het daar stond. Neemt niet weg dat u een kaartje hiervan in de bus had moeten ontvangen. Via deze weg willen wij u nogmaals onze excuses aanbieden voor een slechte levering. Dit heeft te lang geduurd, en de communicatie via de transporteur was niet duidelijk. Wij begrijpen uw teleurstellende ervaring en nemen dit heel serieus. Wij danken u dan ook voor deze feedback. Met vriendelijke groet, Casper van Dijk


anita de groot

10/10

Snelle service netjes gesneden. En goed verpakt.
Kwam door zoeken op de site terecht en nog een paar anderen.
Hier voor mij de goedkoopste verzendkosten.
AL vind ik ze voor kleine...
Snelle service netjes gesneden. En goed verpakt.
Kwam door zoeken op de site terecht en nog een paar anderen.
Hier voor mij de goedkoopste verzendkosten.
AL vind ik ze voor kleine zendingen nog steeds wat te duur. Dat zou wel wat goedkoper kunnen.

Sterke punten

netjes gesneden. heb wel eens anders gezien.

Verbeterpunten of tips

Voor kleine zendingen kan best wat goedkoper. De verzendkosten zijn denk ik afgestemd op grote stukken plexiglas. Maar ik heb alleen kleine plaatjes nodig.


Anoniem

10/10

Mijn ervaring met uw bedrijf, is prima.

Verbeterpunten of tips

Ik heb wel een tip, de verpakking was wel heel minimaal.
Alleen karton er rond. Dit karton was tijdens transport wel beschadigt .
Indien u kiest voor enkel karton verpakking, dan moet...
Ik heb wel een tip, de verpakking was wel heel minimaal.
Alleen karton er rond. Dit karton was tijdens transport wel beschadigt .
Indien u kiest voor enkel karton verpakking, dan moet het dikker, en sterker zijn.


Dick

8/10

Kunstof ruitjes besteld t.b.v stalraam

Sterke punten

Goede service ook voor een kleine bestelling.


Anoniem

8/10

Prettig

Sterke punten

Nee

Verbeterpunten of tips

Nee


l.van den boogert

8/10

Uitstekende opvolging en levering.

Sterke punten

goede website en opvolging.

Verbeterpunten of tips

zo door gaan als het nu is.