Reviews

8.8 / 10
225 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.7/10
Snelheid levering
8.6/10
Bestelgemak
9/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Informatie op de website
8.8/10

225 Reviews

Sjan in 't Groen

10/10

Snel en prettig geholpen.
En een leuk gesprek gehad aan de telefoon. šŸ‘ŒšŸ‘


Geert

9/10

Goed maar beetje warrige communicatie door de meerdere websites die ze online gebruiken, elk met hun eigen orderysteem.
Ook spijtig dat ze alleen maar ophaalpunten hebben in hun...
Goed maar beetje warrige communicatie door de meerdere websites die ze online gebruiken, elk met hun eigen orderysteem.
Ook spijtig dat ze alleen maar ophaalpunten hebben in hun Productiepunten zelf, die allemaal rond Amsterdam liggen. Gaat een beetje in tegen het idee van verspreidde ophaalpunten.
Heel handig als je in de buurt van Amsterdam woont, anders laat je het maar leveren. Ook minimul order bedrag is beetje spijtig. Eigenlijk vooral gericht naar NL bedrijven, kan je ook zien aan de prijzen Excl. BTW.

Sterke punten

goede kwaliteit, eens de order echt opgepikt is gaat het heel snel om het product klaar te hebben

Verbeterpunten of tips

Meerdere ophaalpunten verspreid over NL zou wel handig zijn.
Alleen betaling via iDeal of overschrijving (extra te betalen).
Geen PayPal (teveel kosten waarschijnlijk) of andere...
Meerdere ophaalpunten verspreid over NL zou wel handig zijn.
Alleen betaling via iDeal of overschrijving (extra te betalen).
Geen PayPal (teveel kosten waarschijnlijk) of andere betaalmogelijkheden. Alleen voor NL markt ok, voor andere landen niet zo handig. Heeft extra tijd en geld gekost om te kunnen betalen.


Toni

9/10

Ik heb een tafelblad besteld, wat op maat als een cirkel gemaakt moest worden. De bewerking was binnen 3 dagen al klaar en ik kreeg het tafelblad via DHL daarna snel in huis. De prijs was ook lager... Ik heb een tafelblad besteld, wat op maat als een cirkel gemaakt moest worden. De bewerking was binnen 3 dagen al klaar en ik kreeg het tafelblad via DHL daarna snel in huis. De prijs was ook lager dan bij een andere aanbieder.

Sterke punten

Super deskundige mensen aan de telefoon. Die weten alles van kunststof platen.

Verbeterpunten of tips

Op zaterdag ook bereikbaar zijn is misschien een extra plusplunt en levert jullie zeker nog meer bestellingen op.


Jeison Malagon Cardozo

2/10

Slechte ervaring. Ik heb twee weken geleden 4 stukken plexiglas. In het begin was alles in orde de communicatie en de bestelling was heel vlot maar op het moment van de levering de chaos begon. Ze... Slechte ervaring. Ik heb twee weken geleden 4 stukken plexiglas. In het begin was alles in orde de communicatie en de bestelling was heel vlot maar op het moment van de levering de chaos begon. Ze werken samen met een transport service - Bulstra ze geven geen duidelijk info over de leveringstijd. De bepaalde leveringsdatum werd niet gerespecteerd ik krijg twee van de 4 stukken 3 dagen na de voorgestelde datum. De andere twee stukken zijn nog altijd niet geleverd. Ik nam contact met Plexi kopen via email en telefoon, ze probeerden contact op te nemen met Bulstra of Postdienst geen duidelijk uitleg wat er gebeurde. Op het einde zeiden dat de reste van de bestelling op volgende dag zou krijgen. Er zijn al 4 dagen ik op contact was met Plexi Kopen en ik krijg niets. Totaal respecteloos over de leveringstijd. Nooit meer iets bestellen aan deze mensen. Ik hoop dat ooit de rest van de stukken krijgt.

Sterke punten

Eerste contact ging vlot tuurlijk ze moeten winst maken.

Verbeterpunten of tips

Leveringsdatum totaal niet gerespecteerd vooral voor mensen in Belgiƫ


Danny swinnen

10/10

Ik had ook kleine delen nodig en bij andere bedrijven kon ik dit. Na mijn eerste contact was ik onmiddellijk gerust gesteld. Zeer enthousiaste en zeer vriendelijke medewerkers met duidelijk veel... Ik had ook kleine delen nodig en bij andere bedrijven kon ik dit. Na mijn eerste contact was ik onmiddellijk gerust gesteld. Zeer enthousiaste en zeer vriendelijke medewerkers met duidelijk veel ervaring. Had de delen dringend nodig. Pakje werd reeds na twee dagen in perfecte staat afgeleverd. Een aanrader !

Sterke punten

Snelle en correcte service . Ook voor kleine bestellingen! Zeer ervaren en vriendelijke bediening . Zowel telefonisch als per e-mail

Verbeterpunten of tips

Nvt


Anoniem

9/10

Ik was op zoek naar een strookje trespa naar diverse bedrijven een mail gestuurd met de afmetingen.
Er zijn bedrijven die een offerte sturen voor het strookje, met daar in verzendkosten met...
Ik was op zoek naar een strookje trespa naar diverse bedrijven een mail gestuurd met de afmetingen.
Er zijn bedrijven die een offerte sturen voor het strookje, met daar in verzendkosten met een veelvoud van wat het strookje moest kosten.
Ook een mail gestuurd naar Kunststof Kopen en na een paar keer heen en weer mailen stuurt Kunststof Kopen het strookje
kosteloos naar mij adres.
Voor mij is dit een geweldige service en een erg klant vriendelijk bedrijf.

Sterke punten

goed service

Verbeterpunten of tips

nvt


Robert

7/10
(Bewerkt)

23-05-2018 een bestelling gedaan en op 24-05-2018 zou het pakket door pakketdienst KDZ rond 18:00 uur worden opgehaald volgens de mail en Track & Trace.
Vandaag 25-05-2018 maar gebeld naar...
23-05-2018 een bestelling gedaan en op 24-05-2018 zou het pakket door pakketdienst KDZ rond 18:00 uur worden opgehaald volgens de mail en Track & Trace.
Vandaag 25-05-2018 maar gebeld naar pakketdienst KDZ, sorry meneer, het pakket is nog niet aangeboden.
Dus ook maar naar Kunststof Kopen gebeld.
Aangezien het te druk was kon ik een bericht inspreken en zou men mij terug bellen maar wacht daar nog steeds op.
Volgens de Track & Trace is mijn bestelling nog steeds niet aangeboden aan pakketdienst KDZ.
Voor mij tot nu toe dus een slechte ervaring met dit bedrijf.
Zit met spoed te wachten op de bestelling en hoor niets van het bedrijf dat er iets mis is gegaan of wat er aan de hand is.
Vandaag, 26-05-2018 nog maar eens proberen te bellen om hopelijk neer duidelijkheid te krijgen.
Wordt vervolgd.
Problemen opgelost en de bestelling was door het transport bedrijf op verkeerde locatie.
Ook het transport bedrijf heeft er alles aan gedaan om aan hun verwachting te voldoen en de zelfde dag mijn bestelling bezorgd, bezorger is zelfs achterom gegaan om het af te leveren.
Al met al is het netjes opgelost en zal ik een volgende bestelling ook hier weer doen.

Sterke punten

problemen zo snel mogelijk verhelpen.

Verbeterpunten of tips

Aan de afspraken houden.


Harm

9/10

Zeer goede communicatie.
Vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten of tips

Nee, gewoon zo doorgaan.


vzw Vrienden van Cuba

10/10

Ik ervoer een heel goede medewerking en een prima contact. Mijn vragen werden steeds positief benaderd

Sterke punten

De contacten verliepen via mailing, en dat resulteerde in een zeer bevredigend resultaat


Swerink

10/10

Snelle service. Top levering.

Sterke punten

Snel reageren op een wijziging in de bestelling. Snelle correcte levering

Verbeterpunten of tips

Geen