Reviews

8.5 / 10
294 beoordelingen
Schrijf beoordeling

92% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Snelheid levering
8.4/10
Bestelgemak
8.6/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.4/10

294 Reviews

IJssalon Boon

10/10

Goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Dezelfde dag nog offerte gekregen betreffende een maatwerk en de dag erna
alles al in huis. Prima service en kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

Als je bekend bent met de producten is het een prima website.
Voor mij was het een onbekend product waardoor ik toch ging twijfelen of ik het juiste product ging aankopen.
Dus voor de...
Als je bekend bent met de producten is het een prima website.
Voor mij was het een onbekend product waardoor ik toch ging twijfelen of ik het juiste product ging aankopen.
Dus voor de zekerheid even gebeld en toen was alles duidelijk.
Ik ben er overigens erg blij mee en kwamen toevallig op jullie site omdat ik zocht naar krijtbordverf.
Ben erg blij dat ik dat niet gedaan heb want dit werkt echt prima.


Global Newspace BV

9/10

Goede overzichtelijke site met veel producten. Makkelijk bestellen en vlotte levering.

Verbeterpunten of tips

Nee alles was naar wens


Ruth

9/10

Snel en goed verpakt geleverd. Het glasbord is echt prachtig en wat fijn dat niet alleen de schroeven en ploegen werden geleverd, maar ook een praktisch papieren lint met aanduidingen voor de... Snel en goed verpakt geleverd. Het glasbord is echt prachtig en wat fijn dat niet alleen de schroeven en ploegen werden geleverd, maar ook een praktisch papieren lint met aanduidingen voor de boorgaten.

Verbeterpunten of tips

Op de website staat niet vermeld dat gewone magneten niet werken op het glasbord: er zijn kennelijk extra sterke magneten nodig.


Van Dycke

7/10

Snelle levering.goede verpakking

Verbeterpunten of tips

Betere informatie i v m bevestiging en evtl. aandachtspunten. Ik heb nl door de schroef de zwarte achterzijde afgekrast. Heb het wel kunnen repareren.


Anoniem

10/10

Goed, bestelling kwam beschadigd aan maar werd direct en goed opgelost (nieuw krijtbord)


Martine

10/10

Goede omschrijving van de artikelen op de website, snelle levering. Alleen maar positief!


Anoniem

5/10

Het bestellen online ging snel en soepel. De volgende dag was er via Track & Trace geen info bekend over mijn pakket, dus heb ik geprobeerd de helpdesk te bellen. Helaas was de helpdesk lange tijd... Het bestellen online ging snel en soepel. De volgende dag was er via Track & Trace geen info bekend over mijn pakket, dus heb ik geprobeerd de helpdesk te bellen. Helaas was de helpdesk lange tijd niet bereikbaar. Uiteindelijk heb ik iemand anders gesproken en bleek dat het bedrijf een bericht van mij niet juist had gelezen, waardoor ze mijn order niet hadden meegegeven aan de bezorgdienst. Hierdoor is mijn order een dag vertraagd.

Verbeterpunten of tips

Zorg dat er altijd iemand van de helpdesk beschikbaar is om de telefoon op te nemen en vragen te beantwoorden.

Reactie Krijtbordshop.nl:

De order was al verwerkt en stond klaar voor het versturen. Helaas kwam de melding van een verkeerde tenaamstelling niet op tijd binnen, hierdoor konden wij de aanpasing voor de juiste adressering... De order was al verwerkt en stond klaar voor het versturen. Helaas kwam de melding van een verkeerde tenaamstelling niet op tijd binnen, hierdoor konden wij de aanpasing voor de juiste adressering op het verzendetiket helaas niet meer verwerken.
Toen de vervoerder kwam is het pakket snel tussen de zendingen van die dag uitgehaald.
Dit om problemen en onnodig lange wachttijden te vermijden. De order is vervolgens juist geadresseerd en een dag later verzonden.
Wij hebben getracht juist te handelen in het voordeel van de klant. De dag vertraging leek ons beter dan een zoekgeraakt pakket door een verkeerde adressering.
Nogmaals excuses voor het ongemak.


Anoniem

10/10

Snelle levering


Familie Rijnveld

3/10

Slechte ervaring helaas: de track and trace nummer van de zending was niet herkend door de vervoerder, niemand heeft mijn e-mail berichten beantwoord, de zending is later geleverd dan beloofd, ik... Slechte ervaring helaas: de track and trace nummer van de zending was niet herkend door de vervoerder, niemand heeft mijn e-mail berichten beantwoord, de zending is later geleverd dan beloofd, ik heb gevraagd om mij alstublieft te bellen - geen enkele reactie, de winkel is moeilijk te bereiken zowel digitaal als per gewone telefoon. Ik twijfel of ik deze leverancier wil aanraden.

Verbeterpunten of tips

De track and trace nummer van de vervoerder moeten kloppen, correct zijn.
Durf een antwoord terug te sturen of e-mail bericht te beantwoorden naar je klanten

Reactie Krijtbordshop.nl:

Het is in onze optiek iets anders gegaan dan de klant hier zegt....
Melding in ons systeem: 8-8-2017 vreemde email van klant gemaild voor meer info, maar mails bouncen:
Beste...
Het is in onze optiek iets anders gegaan dan de klant hier zegt....
Melding in ons systeem: 8-8-2017 vreemde email van klant gemaild voor meer info, maar mails bouncen:
Beste IFM-Ecom,
Jullie adres aangegeven in de orderbevestiging bestaat niet. Bijgevoegd is de gerelateerd correspondentie.
Graag wil ik weten waar mijn krijtboord is of het geld binnen 12 u terug gestoord wil zien.
Bij geen gehoor zal ik aangifte bij de politie doen betreffende fraude.
In afwachting van uw reactie met spoed,
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
En dit zijn wij bij de track en trace...
Klantnr/naam
: IFM-ECOM
Product
:
BusinessParcel
Verzenddatum
:
07-08-2017
Pakketidentificatie
Track ID
:
00AOTN1N
Nationaal
:
83310108673789
Internationaal
:
-
Referentie
:
56476
Pakketinformatie
Gewicht
:
2,25 kg
Afzender (afhaaladres)
IFM-ECOM
Lange baan 8b
8331LW Steenwijk
Nederland
Ontvanger (bezorgadres)
XXX
XXX
XXX
XXX
Statusinformatie
Datum
Tijd
Land
Depot
Handeling
Status/Info
07-08-2017
17:21
Nederland
Zwolle
Vertrek
08-08-2017
05:54
Nederland
Rotterdam
Aankomst
08-08-2017
07:42
Nederland
Rotterdam
Bestel
details
08-08-2017
11:42
Nederland
Rotterdam
Aflevering
Getekend met: XXXX
In onze optiek dus geen enkele reden voor paniek of reactie met aangifte dreiging....


Anoniem

10/10

Snelle service. Zal hier zeker vaker gaan bestellen!