Nick
Klantvriendelijk bedrijf, heeft me goed geholpen de WOZ waarde te verlagen van mijn huis.
- Beschrijf hier uw ervaring
- Alle zaken worden uit handen genomen
Professioneel bedrijf, doortastend en oplossingsgericht.
Keurig geholpen
Top service, snel en accuraat
Ik ben zorgvuldig geholpen bij mijn hulpvraag door een vakkundig team met verstand van zaken.
Snel, betrouwbaar en duidelijk
Deskundig, doeltreffend en betrouwbaar juridisch WOZ-advies met heldere begeleiding en maximale besparing.
Onprofessioneel handelende partij, onbehoorlijke communicatie/geen communicatie
Uitstekend geholpen.
Topservice!
Oplichting?
Slecht
Eenvoudig te doen
Slechte organisatie.
Oplichters
Kosteloos Bezwaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kosteloos Bezwaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Kosteloos Bezwaar
Het Sterrenbeeld 11
5212 RB Den Bosch
Professioneel bedrijf, doortastend en oplossingsgericht.
Keurig geholpen
Top service, snel en accuraat