Sabine

Zo blij met de ketting waarin jullie de as van mijn huisdier hebben verwerkt. De ketting is prachtig en ook heel subtiel; het valt eigenlijk niemand op dat er as in is verwerkt. Ik draag hem letterlijk dag en nacht. Ik zou echt iedereen Kleine Zus aanbevelen!

Esther Snijders

Elizabeth Tuiten

Heel goed

Anita Schenk

Simone

Ontzettend goed

Kelly Janse Kok

Tweede super goede ervaring. Speciaal gemaakte armband en echt zo mooi gemaakt! Ook super kwaliteit want ook mijn dochter van 3.5 draagt haar armband al jaren 🩷

Tamara

Pieter

Bestelling zoals verwacht

Susan Tibbe

Annie Huis

Heel goed. Plaatste mijn bestelling op vrijdag met het verzoek, indien mogelijk, of deze op dinsdagmiddag bezorgd kon worden. Gelukt, top.

Laurens Paz

Super

Karin

Brenda

positief, mooi sieraad

Jennifer Veltman

Heel goed. Sieraad netjes verpakt met een lief persoonlijke briefje erbij. Sieraad ook netjes gemaakt mer bedeltje die ik graag wilde.

Demy de Vries

Helemaal goed!

Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10