9.8/10

Klantvriendelijk en vakkundig

Doen wat afgesproken is
Vakmanschap bij uitvoering

Patrick De Bock

Wat heerlijk dat dergelijke bedrijven nog bestaan! Naast een geweldige service ook erg snel geplaatst en fijn contact

Service
Snelle levering/plaatsing
Eerlijke prijs

Ronald

Uitstekende ervaring. Marcel is vriendelijk, reageert snel en de kraan werd binnen enkele dagen geplaatst. We hadden een foutje gemaakt bij de bestelling, en dat is door Marcel opgelost, waar hij... Uitstekende ervaring. Marcel is vriendelijk, reageert snel en de kraan werd binnen enkele dagen geplaatst. We hadden een foutje gemaakt bij de bestelling, en dat is door Marcel opgelost, waar hij best veel extra moeite voor moest doen. Maar hij wilde dat we het 100% tevreden waren. Geweldige service. Ook zeer vakkundig geïnstalleerd. We zijn dan ook 100% tevreden.

Klantvriendelijk, reageert snel, denkt mee en is een vakman

Samira Benlaloua

Heel goed

Snelle service

Arjan de Waard

Goede informatie en snelle reactie bij aanpassen bestelling.
Plaatsing goed en snel uitgevoerd. Vriendelijke monteur.

Goede informatie en snelle reactie bij aanpassen bestelling.
Plaatsing goed en snel uitgevoerd.

Marco Zuijderwijk

Zeer snelle reactie Quooker binnen week gemonteerd. De monteur Dennis is zeer vriendelijk en relaxed. Zeker een aanrader zowel bedrijf als monteur.

Snelheid, zeer vriendelijk monteur

Willem Sterk

Snelle afspraaken goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Netjes gewerkt en Marcel was zeer informatief.

Een bevestiging van de gemaakte afspraak sturen,

Marcella Lepoeter

Super goed

Snelle levering, goed contact en vriendelijke installateur

S'jack Baten

We hebben een Quooker Fusion square kraan met combi+ gekocht en laten installeren.
De snelle en goede communicatie is een verademing, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Zeer snelle en goede communicatie.
Veel kennis van Quooker.

Patrick Smeulders

Afspraak is snel gemaakt en wordt keurig up to date gehouden hoe laat hij aanwezig is. Vandaag is Marcel geweest om een Quooker te installeren. Vooraf aangegeven dat we twijfelde over de type kraan... Afspraak is snel gemaakt en wordt keurig up to date gehouden hoe laat hij aanwezig is. Vandaag is Marcel geweest om een Quooker te installeren. Vooraf aangegeven dat we twijfelde over de type kraan en hierom heeft hij ze allebei meegenomen en hier uitgebreid kundig advies over gegeven alsmede het geplaatst om te laten zien hoe ze eruit zien. Daarna heeft hij de Quooker vakkundig geplaatst. Zelfs boven verwachting en dat zegt wat voor iemand die zo perfectionistisch is als ik. Keurig alles aangesloten en zelfs extra werk verricht die niks met de huidige werkzaamheden te maken hadden puur als extra service. Onze keukenkastje is opgeruimder na plaatsing van een Quooker dan daarvoor wat wij nooit hadden verwacht. Hulde en chapeau voor deze ondernemer.
Marcel nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet Fam. Smeulders

Komt zijn afspraken na.