Reviews

8 / 10
105 beoordelingen
Schrijf beoordeling

80% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
8.4/10
Klantvriendelijkheid
8.4/10
Levering
8.2/10
Advies
8.2/10
Prijs
8.4/10

105 Reviews

de Krom

9/10

Over het algemeen een prettig contact. Wat me wel opviel: het grote verschil in prijsstelling in het filiaal in Helmond en Eindhoven.

Sterke punten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Verbeterpunten of tips

reageer wat alerter op emails.


Anoniem

10/10

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk, vrolijk, meedenkend, deskundig geholpen.

Sterke punten

Prijs kwaliteitverhouding is prima.

Verbeterpunten of tips

Nog niet kunnen bedenken.


Heylen Daniel

8/10

Prima ontvangst en degelijke uitleg door de verkopers,

Sterke punten

Alerte verkoopster heeft me tijdens dat de bestelling reeds geplaatst was terug opgebeld met een zeer opmerkzame verbetering aan de keukenopstelling, leuk om dit te ervaren ;)

Verbeterpunten of tips

Het afhaalgedeelte zou iets vlotter mogen met een betere infrastructuur voor opslag van de materialen


Anoniem

10/10

Zeer vriendelijk geholpen!


Anoniem

10/10

Fijn geholpen door Marinda van keukendepot Huissen, ze nam alle tijd voor ons en kwam met goede ideeën. Ze begreep precies onze wensen en heeft een prachtige keuken ontworpen!

Sterke punten

Persoonlijke aandacht voor onze wensen en advies op maat


Anoniem

9/10

Wij hebben in februari van dit jaar een keuken gekocht bij de vestiging in Veenendaal. We werden super goed geholpen en geadviseerd door Nick en alles werd keurig netjes voor ons geregeld.... Wij hebben in februari van dit jaar een keuken gekocht bij de vestiging in Veenendaal. We werden super goed geholpen en geadviseerd door Nick en alles werd keurig netjes voor ons geregeld. Tussentijds nog contact geweest met Frank om wat aanpassingen te realiseren en alles werd op tijd en goed geleverd. De montage van de keuken verliep ook zonder problemen en er werd keurig netjes gewerkt. Wij zijn erg blij met de geboden service en klantgerichtheid en wij genieten enorm van onze prachtige keuken. Kortom, zeker een keuken kopen bij Keukendepot in Veenendaal!


Anoniem

10/10

Uiterst correct en vriendelijk geholpen

Sterke punten

Toch goedkoop uit

Verbeterpunten of tips

Geen


Margreet van ter Meij

4/10

Een grote teleurstelling, die nu al 17 weken duurt.

Het gaat om de vestiging Capelle aan den IJssel.
Deze plaats staat nog niet bij uw vestigingsvoorkeuze.

Sterke punten

Goed materiaal

Het gaat om de vestiging Capelle aan den IJssel.
Deze plaats staat nog niet bij uw vestigingsvoorkeuze.

Verbeterpunten of tips

Een niet afgemaakte levering:
Leveren week 48 2016
Monteren pas in week 2 2017
Materiaal afwerking ontbrak, dus nieuwe afspraak om de klus af te maken.
Nu zijn we in week 13...
Een niet afgemaakte levering:
Leveren week 48 2016
Monteren pas in week 2 2017
Materiaal afwerking ontbrak, dus nieuwe afspraak om de klus af te maken.
Nu zijn we in week 13 en nog steeds NIET af!!!!

Het gaat om de vestiging Capelle aan den IJssel.
Deze plaats staat nog niet bij uw vestigingsvoorkeuze.


Otto van Dijck

10/10

Netjes en correct te woord gestaan. En er wordt praktisch mee gedacht over de keuken.

Sterke punten

De service is uitstekend.


H beens

10/10

Leuk bedrijf goed geholpen alle afspraken waaren zeer corect