Fam van Kuyck

Ik ben tevreden, monteur Delano heeft ons zeer goed geholpen. Monteur Stefan heeft een verkeerde inschatting gemaakt waardoor wij ruim 1 week geen verwarming en warm water hadden.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Jammer dat u even moest wachten voordat alles in orde was maar goed om te lezen dat onze monteur Delano het probleem heeft verholpen voor u Fam. van Kuyck. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat hij... Jammer dat u even moest wachten voordat alles in orde was maar goed om te lezen dat onze monteur Delano het probleem heeft verholpen voor u Fam. van Kuyck. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat hij de complimenten ontvangt. Dank u wel voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling.
Helga
Namens Kemkens BV

Slechte informatie en oplossingen

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat enorm jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag zou ik hierover met u in contact komen, helaas heb ik via deze weg geen gegevens van u. Zou u contact met ons willen opnemen via klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330 en vragen naar Helga.
Kemkens BV

Beste mijnheer/mevrouw,
Allereerst bedankt voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling over onze service en vriendelijkheid van onze collega's. Jammer dat u wat langer moest wachten voordat u contact met ons had, deze periode van het jaar is wat drukker voor ons aan de telefoon. Ook jammer om te lezen dat wij u niet verder hebben kunnen helpen met de storing. Mocht ik u op enigerlei wijze kunnen helpen hiermee dan kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330 en vragen naar Helga.
Kemkens BV

Baas

We hadden een probleem na aankoop nieuw huis. We hebben ons aangemeld voor een service contract, en daarna was het goed en snel opgelost!

verstand van zaken

Plannen had iets sneller gekund

Technisch en meedenkende monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Neemt me ook mee in de stappen

Vriendelijke en behulpzaam met de klanten blijven.

Ze gaan hun best doen.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze zoeken voor de beste oplossing.

Ga zo door!

Kemkens is in de omgeving het enige bedrijf dat nog mensen zonder contract helpt, andere bedrijven hebben "geen ruimte" om mensen te helpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was volledig uitgerust, incl. stofzuiger.

Marie-Thérèse Dijkzeul

Ik ben meestal tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Stipt op tijd, correcte monteur