Reviews

9.3 / 10
1478 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.4/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Informatie op de website
9/10
After sales
9.2/10

1478 Reviews

P. A Kokee

10/10

De website is makkelijk te gebruiken. Mijn artikel werd heel snel verzonden. Ik vond de bestselling goed ingepakt en de handgeschreven briefje erbij maakt alles perfect af!

Sterke punten

Snel verzending en persoonlijk-briefje.


Anna

7/10

Horloge op 01-06-2020 besteld. Ontvangen op 05-06-2020. Goed verpakt. Aangekondigde korting bij de Juwelier niet naar mij doorberekend. Geen aanwijzing over eventueel inkorten van het schakelbandje.

Sterke punten

zie boven

Verbeterpunten of tips

had wel willen weten hoe dat "radio-controlled" werkt.

Reactie JuweliersWebshop.nl:

Beste Anna,
Hoewel wij het horloge dat u 's avonds had besteld direct de volgende dag hebben verzonden, kwam het door grote drukte bij PostNL helaas pas een aantal dagen later bij u aan.
U...
Beste Anna,
Hoewel wij het horloge dat u 's avonds had besteld direct de volgende dag hebben verzonden, kwam het door grote drukte bij PostNL helaas pas een aantal dagen later bij u aan.
U heeft zelf niet de kortingscode ingevuld en daardoor ook geen korting gekregen. Daarnaast heeft u misschien ook over de vraag voor uw polsmaat heen gelezen. U heeft tijdens het bestellen namelijk ook de ruimte om uw polsmaat door te geven, dan maken wij de band zo goed mogelijk voor u op maat.
Als u nog vragen heeft over uw radio-controlled horloge dan mag u daar altijd over mailen of bellen.
Veel draagplezier van uw horloge!
Vriendelijke groet, JuweliersWebshop


R. Karreman

10/10

Zeer klantvriendelijk. Men is zeer betrokken bij de klant.

Sterke punten

Klantvriendelijkheid, het meedenken met de klant


Ton vd linden

9/10

Prima webshop , niks verkeerde mee,

Sterke punten

Snelle verzending, en antwoord.

Verbeterpunten of tips

Iets meer foto's van de horloge banden zou fijn zijn


Steenbergen

10/10

Goed contact met de klant. Persoonlijk.

Sterke punten

Korte lijntjes, mee denkend en oplossingsgericht.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Diana Westhuis

10/10

Prima. En erg attent dat er een handgeschreven briefje bij zat met daarop geschreven: Veel plezier met uw sieraad

Sterke punten

Snelle levering!


Trudy

10/10

Prima service, reageren snel op vragen en perfecte levering.

Sterke punten

hele snelle reactie op vragen

Verbeterpunten of tips

hou deze service vast?
1 aandachtspuntje: kan de winkelwagen langer gevuld blijven? Omdat ik modellen wilde vergelijken en erover nadenken, plaatste ik horloges in de winkelwagen. Iedere dag...
hou deze service vast?
1 aandachtspuntje: kan de winkelwagen langer gevuld blijven? Omdat ik modellen wilde vergelijken en erover nadenken, plaatste ik horloges in de winkelwagen. Iedere dag opnieuw was de winkelwagen leeg.


I. jansen

9/10

Uitstekend

Sterke punten

Snelle bezorging+nette nota

Verbeterpunten of tips

Alles goed In orde


Harmsen

10/10

Top service!

Sterke punten

Duidelijk en ruim assortiment met perfecte aftersales service!

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!


Wouter groothedde

10/10

Ik ben gelukkig met mijn horloge en snelle bezorging

Sterke punten

Problemen worden goed opgelost