Nicky delclef

Aanbetaling voor privatelease auto wordt niet verwerkt en niet terugbetaald

Beschrijf uw ervaring

Ik heb 4 sept een aanbetaling gedaan voor een privatelease auto. Dit bedrag moest in mindering gebracht worden op het lease bedrag. Twee maanden later na veel bellen en mailen was dit nog niet... Ik heb 4 sept een aanbetaling gedaan voor een privatelease auto. Dit bedrag moest in mindering gebracht worden op het lease bedrag. Twee maanden later na veel bellen en mailen was dit nog niet verwerkt en heb ik mijn geld teruggevraagd. Nu 5 weken later na weer veel bellen en mailen en beloftes heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Er wordt zelfs via de klantenservice niet gereageerd op mijn mails. Zelfs na dreigen met juridische stappen komen ze beloftes niet na. Het gaat om een groot bedrag wat ik kwijt ben nu en zij incasseren nog steeds het maandelijkse bedrag.

Eric

Na teken contract word auto niet geleverd (probleem met IT systeem)

Beschrijf uw ervaring

Na ondertekening contract kregen we eerst te horen dat onze bestelde auto...niet beschikbaar was. Vervolgens kregen we een andere aangeboden. Probleem met deze auto is dat niemand weet wanneer deze... Na ondertekening contract kregen we eerst te horen dat onze bestelde auto...niet beschikbaar was. Vervolgens kregen we een andere aangeboden. Probleem met deze auto is dat niemand weet wanneer deze geleverd kan worden. Hij is beschikbaar, echter het IT systeem houd uitlevering tegen. Heb ik dan alleen maar plichten en geen rechten nadat ik het contract getekend heb? Ik maak nu extra kosten omdat de auto niet geleverd wordt. JustLease heeft naar mijn mening ook een leverplicht. In ieder geval een morele plicht, maar dat lijkt niet zo te zijn. Conclusie, vraag eerst of je de auto mag zien en teken daarna pas een contract!!

Oumaima

Super slecht

Slecht

mendo

Top bedrijf

Beschrijf uw ervaring

Snelle levering, goede service.

M. de Raad

Ervaring bij servicebeurt.

Beschrijf uw ervaring

Prima begeleiding. Goede en kundige uitleg.

Abdulrahman

Goede service en afhandeling

100 % aanrader

Engeltjes

Snel, duidelijk goede service

Beschrijf uw ervaring

Meerdere privatelease bedrijven uitgespit kwamen toch steeds terug op Justlease goede deals en ook een snel proces (aanvraag) en service. Zeker een aanrader.

Nico Timisela

Prima bedrijf

Lorraine

Op zich prima leasebedrijf

Beschrijf uw ervaring

Over het algemeen een prima leasebedrijf, nooit problemen gehad o.i.d. Alleen apart dat wanneer er tijdens de APK wordt geconstateerd dat de banden scheuren vertonen, versleten zijn en aan... Over het algemeen een prima leasebedrijf, nooit problemen gehad o.i.d. Alleen apart dat wanneer er tijdens de APK wordt geconstateerd dat de banden scheuren vertonen, versleten zijn en aan vervanging toe zijn, Just Lease dit advies van de garage weigert en de auto geen nieuwe banden krijgt.

Rick

Na offerte meteen besteld

Beschrijf uw ervaring

Na de offerte werd er contact met me opgenomen door Koen van juslease. Ik had zelf geen ervaring met lease en Koen heeft me volledig uitgelegd hoe het in zijn werk ging. Dat heeft bij mij de... Na de offerte werd er contact met me opgenomen door Koen van juslease. Ik had zelf geen ervaring met lease en Koen heeft me volledig uitgelegd hoe het in zijn werk ging. Dat heeft bij mij de doorslag gegeven. Invm klantgerichtheid boven aanstaat! Top service