merel sleeuwenhoek

Julian heeft mij via LinkedIn benaderd voor een IT traineeship. Na enkele laagdrempelige telefoongesprekjes heeft hij mij geholpen om de perfecte vacature te vinden. Ook tijdens het... Julian heeft mij via LinkedIn benaderd voor een IT traineeship. Na enkele laagdrempelige telefoongesprekjes heeft hij mij geholpen om de perfecte vacature te vinden. Ook tijdens het sollicitatieproces was er veel ondersteuning en ik kon altijd terecht voor advies of vragen. Ik zou JouwICTvacature zeker aanraden want ze hebben mij geholpen om een geweldig nieuw traject te kunnen starten.

Reactie JouwICTvacature - ervaringen ICT-ers:

Wat goed te horen. Heel erg bedankt voor deze mooie review! Heel veel succes in je verdere carrière en als we je ooit nog eens van dienst kunnen zijn, weet je ons te vinden! :)

B.Groen

Ik ben benaderd voor een nieuwe functie door Andre. Zeer goede ervaring met zijn manier van werken. Houd zich goed aan afspraken en weet een goede match te maken.

Zou een volgende keer...

Zou een volgende keer zelf contact met hem opnemen ;-)

Reactie JouwICTvacature - ervaringen ICT-ers:

Aah wat fijn te horen zeg, dankjewel en je bent meer dan welkom natuurlijk! :)

Stefan

Nadat ik met JouwICT heb gebeld had ik binnen twee dagen, drie verschillende sollicitatie gesprekken. Twee weken en ik heb een top baan met hele mooie arbeidsvoorwaarden. Dat resultaat spreekt al... Nadat ik met JouwICT heb gebeld had ik binnen twee dagen, drie verschillende sollicitatie gesprekken. Twee weken en ik heb een top baan met hele mooie arbeidsvoorwaarden. Dat resultaat spreekt al voor zich lijkt mij.
De samenwerking met JouwICT heb ik als heel fijn ervaren. Ze zijn heel open, vriendelijk en houden heel nauw contact met mij, maar ook de andere partijen. Hierdoor kunnen ze in een goed tempo schakelen en dingen voor elkaar krijgen. Ook voelde het dat ze echt het beste voor hebben met mij en de werkgever, dus gaan ze opzoek naar een duurzame fit voor beide kanten.
In het bijzonder wil ik Marko, Julian en Jona bedanken voor de top samenwerking!

Reactie JouwICTvacature - ervaringen ICT-ers:

Wauw, wat een fijn bericht! Dank hiervoor en heel veel geluk in je nieuwe baan!

Noë Snaterse

Goed contact en luistert erg goed naar mijn wensen

Reactie JouwICTvacature - ervaringen ICT-ers:

Fijn om te horen, dankjewel!

Timo K. Strijker.

Goed, plezierig en regelmatig contact.

Reactie JouwICTvacature - ervaringen ICT-ers:

Dank voor de sterren en het mooie bericht!

Rabi Bakir

Geweldig ervaring! bedankt voor alles Anderè en de hele team van JouwICTvacature.nl! Communicatie en checks tijdens de proces van mijn sollicitatie was echt perfect! Ik heb een toffe... Geweldig ervaring! bedankt voor alles Anderè en de hele team van JouwICTvacature.nl! Communicatie en checks tijdens de proces van mijn sollicitatie was echt perfect! Ik heb een toffe traineeship/baan na mijn eerste sollicitatie via dit pro platform! 👍🏽Thanks mensen en succes met alles!🍻🫡

Reactie JouwICTvacature - ervaringen ICT-ers:

Yes, daar doen we het voor! Top, bedankt voor je berichtje!

SchaapOntwerpers

Oplichters eerste klasse - 13K weggegooid!

Oplichters eerste klasse - 13K weggegooid!

Na overleg hebben wij 2 zoekopdrachten geplaatst. Vooraf betaald uiteraard. Vervolgens was de vaart eruit. Er werd niet of nauwelijks gecommuniceerd, afspraken werden afgezegd, of ze werden vergeten. Ze waren zelfs niet meer op de hoogte van onze zoekopdracht.

Wij hebben uiteindelijk 1 CV ontvangen. Bij het tonen van onze ontevredenheid werd daar niets mee gedaan. Contactpersoon Tim verwees ons naar zijn superieuren.

Ga niet met deze boeven in zee.

Danny

Zeer tevreden over de recruiting proces die ik doorlopen heb samen met Bastiaan. Sociaal en communicatief sterk, maar ook to the point. Toont begrip en luistert naar het verhaal. Hierdoor kreeg ik... Zeer tevreden over de recruiting proces die ik doorlopen heb samen met Bastiaan. Sociaal en communicatief sterk, maar ook to the point. Toont begrip en luistert naar het verhaal. Hierdoor kreeg ik ook bedrijven die relevant zijn aan mijn vaardigheden. Mocht je op zoek zijn naar een baan, dan heb ik maar aanbeveling, Bastiaan.

Reactie JouwICTvacature - ervaringen ICT-ers:

Aaah, bedankt voor de aanbeveling! Heel fijn!

Christiaan Mes

Tim is een professionele en erg fijn persoon om mee samen te werken. Doet moeite om mensen echt te begrijpen en deze aan de beste match te koppelen. Hij is punctueel, doet wat hij zegt en is heel... Tim is een professionele en erg fijn persoon om mee samen te werken. Doet moeite om mensen echt te begrijpen en deze aan de beste match te koppelen. Hij is punctueel, doet wat hij zegt en is heel gezellig in de omgang. Zou zo een biertje met hem kunnen drinken voor de gezelligheid. Daarnaast prikkelt Tim de kandidaat (in dit geval ik) ook waar nodig zodat die tot de beste beslissing komt.

Met onze samenwerking hebben we ervoor gezorgd dat ik mijn nieuwe uitdaging heb gevonden en daar ben ik erg blij mee en dankbaar voor.

Marinka Koenis

Fijn, open, en eerlijk contact. Gesprekken voelden persoonlijk en oprecht, niet een means-to-an-end 'nummer'. Eerste match was meteen raak. Marco is zeker één van de prettigere recruiters waar ik... Fijn, open, en eerlijk contact. Gesprekken voelden persoonlijk en oprecht, niet een means-to-an-end 'nummer'. Eerste match was meteen raak. Marco is zeker één van de prettigere recruiters waar ik contact mee heb gehad.