Reviews

8.6 / 10
843 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.2/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.4/10
Nazorg
8.4/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

843 Reviews

K den Outer

10/10

In de ochtend gebeld en ‘s middags deskundige monteurs ter plaatsen. Vanwege kennis van zaken probleem direct opgelost.
Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan! Toppers !

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Servicegericht

Overige opmerkingen

Geen


M.Stolk

10/10

Aardige jongens en werken hard en netjes

Verbeterpunten of tips

Kan op dit moment niets verzinnen!

Sterke punten

Netheid en werken snel en ruimen alles netjes op!

Overige opmerkingen

Werken efficient


Van eijken

8/10

Wij zijn zeer tevreden over Jordens,het zijn vakmensen en ze werken netjes.aanrader.

Verbeterpunten of tips

Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten

Sterke punten

Secuur en netjes werken

Overige opmerkingen

Geen


Hommering

9/10

Prima

Verbeterpunten of tips

Offerte/prijs lange levertijd (7maanden)

Sterke punten

Nette afwerking

Overige opmerkingen

Gaat nog wel eens fout bij administratie


D.j. de Ruiter

7/10

Goed, deskundig

Verbeterpunten of tips

Geen tips

Sterke punten

Snel en accuraat

Overige opmerkingen

Prima


Bentlage

6/10

Tja wisselend. We waren heel lovend totdat er nazorg gedaan moest worden.
Dit verloopt zeer traag en slecht.

Verbeterpunten of tips

Helaas is de nazorg niet die we verwacht hadden. Er zijn afwerk latten geplaatst maar niet dezelfde kleur als het kozijn en heel scheef. Zitten nu al 2 maanden te wachten op reparatie hiervan. Maar... Helaas is de nazorg niet die we verwacht hadden. Er zijn afwerk latten geplaatst maar niet dezelfde kleur als het kozijn en heel scheef. Zitten nu al 2 maanden te wachten op reparatie hiervan. Maar tot op heden nog niks
We hebben voor de zomer een deur gepland staan. Maar twijfelen heel hard of we deze misschien moeten afzeggen ?

Sterke punten

De monteurs die onze kozijnen hebben geplaatst hebben super werk afgeleverd. Maar de onderhoudsmonteurs waren prutsers

Overige opmerkingen

Klanten sneller op de hoogte brengen of er actie ondernomen is. Al duurt het dan een paar weken. Maar dan weten wij als klanten wel waar we aan toe zijn


N.J.M. Hoogelander

10/10

Prima ervaring, netjes gewerkt en keurige monteurs waarvan Wim de beste indruk maakte

Verbeterpunten of tips

Proberen de werkzaamheden te doen binnen de afgesproken tijd. Opgekregen 2 dagen, werden 2 1/2 dag. Maar liever wat langer er over doen en in 1 keer goed dan snel en afgeraffeld

Sterke punten

Netheid van werken en keurige omgangsvormen monteurs

Overige opmerkingen

Compliment voor Wim


T.J.M. van der Zwet

9/10

Klantvriendelijk bedrijf waar de baas nog meewerkt

Verbeterpunten of tips

Per mail afspraak bevestigen met geschat tijdstip

Sterke punten

Service bereidheid om de klus tot tevredenheid te klaren

Overige opmerkingen

Geen


Corina 't Hoen

9/10

Vriendelijke adviseur, plaasing van de dakkapel verliep goed. De dakkapel moest echter nog op enkele punten afgewerkt worden en dat werd pas 4 weken later gedaan. Ook werd aan ons gevraagd wat er... Vriendelijke adviseur, plaasing van de dakkapel verliep goed. De dakkapel moest echter nog op enkele punten afgewerkt worden en dat werd pas 4 weken later gedaan. Ook werd aan ons gevraagd wat er precies gedaan moest worden, wat ik vreemd vond. Hadden deze mannen geen instructies meegekregen...?

Verbeterpunten of tips

Afwerking sneller inplannen en betere instructies aan werknemers meegeven wat er precies gedaan moet worden.

Sterke punten

Goede communicatie, adviseur reageerde snel op mail of terugbelverzoek.

Overige opmerkingen

geen


van Gent

10/10

Prima werk, aardige mensen

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Sterke punten

Mooi werk, professioneel geregeld

Overige opmerkingen

Niets