Reviews

8.6 / 10
869 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.2/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.6/10
Nazorg
8.4/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

869 Reviews

Sia Euser

10/10

Wij wilden een kleiner raam in de keuken. Daar draaien ze bij Jordens de hand niet voor om. Ze komen netjes bij je thuis, inmeten.
Er was een bepaalde prijs voor het geheel afgesproken en toen...
Wij wilden een kleiner raam in de keuken. Daar draaien ze bij Jordens de hand niet voor om. Ze komen netjes bij je thuis, inmeten.
Er was een bepaalde prijs voor het geheel afgesproken en toen ik iets wilde wijzigen wat duurder uitpakte, maakte men daar geen probleem van en werd de oude prijs zelfs gehandhaafd.
Helemaal top!
Plaatsing moet nog gebeuren, maar ik heb er het bolste vertrouwen in dat het er straks picobello uitziet!
Sia Euser

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Prijs, communicatie, meedenkend

Overige opmerkingen

Definitieve oordeel in juni ? zosls het tot nu toe loopt, kan het alleen maar goed zijn. Vandaar voor montage, monteurs en afwerking alvast de volle 5 ***** gegeven.


Rachel Goertz - Potter

8/10

Prima! Erg tevreden

Verbeterpunten of tips

Prima service, monteurs ter plekke hebben netjes gewerkt, hard gewerkt en waren vriendelijk.

Sterke punten

Vakkundig, grondig, aardig

Overige opmerkingen

-


Veerman

9/10

Zéér klantvriendelijk.

Verbeterpunten of tips

Alles is naar wens verlopen .

Sterke punten

Goed team werk
Komen afspraken altijd na
Afwerking prima

Overige opmerkingen

"ongelukjes" tijdens werkzaamheden snel en naar tevredenheid opgelost.


De jong

6/10

Communicatie vind ik niet echt goed.Maar het plaatsen van me schuifpui ben ik dik tevreden over ook al was het niet in 1 maar 2 dagen.

Verbeterpunten of tips

Beter communiceren.

Sterke punten

Monteur was echt met me aan het meedenken.

Overige opmerkingen

Nee


Blokland

10/10

Goede ervaringen

Verbeterpunten of tips

Nee

Sterke punten

Keurig werk

Overige opmerkingen

Wij zijn helemaal tevreden


Briejer

9/10

Voldoet zeker aan de verwachting

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Zijn er problemen dan worden die netjes opgelost

Overige opmerkingen

?


Frank Stoute

7/10

Eind goed al goed

Verbeterpunten of tips

afspraken beter coordineren. Prefab besteld- Vervolgens komen de monteurs om de dakkapel ter plaatse op te bouwen. Vergeefs bezoek dus Na plaatsing blijkt de afwerking met gipsplaten vergeten en... afspraken beter coordineren. Prefab besteld- Vervolgens komen de monteurs om de dakkapel ter plaatse op te bouwen. Vergeefs bezoek dus Na plaatsing blijkt de afwerking met gipsplaten vergeten en daar moet dus weer voor teruggekomen worden.

Sterke punten

kwaliteit

Overige opmerkingen

zie verbeterpunten


Rob Otten

8/10

Goed

Verbeterpunten of tips

niet

Sterke punten

mooi product

Overige opmerkingen

niet


Arno

10/10

Goed advies, goede service wn bereikbaarheid. Wij hebben Jordens ook doorverwezen naar vrienden van ins. Zij hebben ook een order geplaatst

Verbeterpunten of tips

Nvt

Sterke punten

Kennis van zaken is erg goed. Goed en op maat gemaakt advies

Overige opmerkingen

Erg tevreden. Wij willen nog een voordeur echter de prijs is een bottleneck momenteel


Anneke Haring

10/10

Uitgebreide productkennis, goed advies en een prettig contact.

Verbeterpunten of tips

Nee

Sterke punten

Bij aanschaf een uitgebreid en goed advies.
Monteurs zijn allemaal voorzien van mooie bussen met goed gereedschap en andere middelen om het werk goed te laten verlopen.

Overige opmerkingen

We hebben totaal 7 monteurs over de vloer gehad. Allemaal vriendelijke, enthousiaste en nette mensen.