1998 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1998 Reviews

Fam Groen

Mooie showroom met hele ruime keuze. Regelmatig elders gekeken maar slagen hier uiteindelijk keer op keer. Heel fijn geholpen door Carolien met de keuze voor een goede eetstoel en fijn kleuradvies.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review, familie Groen! Fijn om te horen dat jullie opnieuw onze winkel hebben bezocht voor het uitzoeken van nieuwe meubels. Veel plezier gewenst van de nieuwe... Hartelijk dank voor jullie review, familie Groen! Fijn om te horen dat jullie opnieuw onze winkel hebben bezocht voor het uitzoeken van nieuwe meubels. Veel plezier gewenst van de nieuwe eetkamerstoelen! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Ben Harmsen

Heel mooi bedrijf overzichtelijk en goed en vriendelijk personeel

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie woorden over ons bedrijf Ben! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Janssen

Goed geholpen bij het kopen van een eethoek door Bo en Marco

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Heel fijn te horen dat je goed bent geholpen door onze collega's Bo & Marco bij de aanschaf van je nieuwe eethoek. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Jansen totaal wonen

Vandaag een sta op stoel gekocht met onze moeder.
Goed geholpen door Boed Derksen.
Vriendelijk, rustig en niet opdringerig.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Boed jullie zo goed geholpen heeft. Veel plezier gewenst van de nieuwe sta-op-stoel. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Minke

Superadvies van Donna! Heel blij mee!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Minke!

Evelyn

Vandaag een aankoop gedaan. Een prettige ervaring met verkoper Marco Koenen. Een aanrader!

Nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Evelyn. Fijn om te horen dat onze collega Marco je zo goed geholpen heeft! Veel plezier gewenst van je nieuwe eetkamerstoelen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hartelijk dank voor je review, Evelyn. Fijn om te horen dat onze collega Marco je zo goed geholpen heeft! Veel plezier gewenst van je nieuwe eetkamerstoelen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Demi

Erg fijn, kundig en met volle aandacht geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe bank, stoelen en eettafel door Erno en Donna.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Demi. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's Erno & Donna. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen... Hartelijk dank voor je review, Demi. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's Erno & Donna. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Hélène Lans Van Der

Heel vakkundig en plezierig geholpen. Goed advies en niets opgedrongen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Hélène! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jjamh vermeule

Heel goed

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review Jjamh!

Jos van Maren.

Fijn geholpen door Bo Derksen, bij het kopen van een tafel.
Een deskundige en prettige verkoop adviseur.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Jos. Fijn om te horen dat onze collega Bo jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe tafel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen