2001 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

2001 Reviews

Evers

Prima geholpen door Carla.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review. Veel plezier gewenst van de nieuwe eetset! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Lariccia

Wederom zeer vakkundig geholpen met het samenstellen van een nieuwe keuken

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Lariccia, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Veel plezier gewenst van je nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Seher Dag

Naomi, wat een geweldige meid. Heeft echt de tijd genomen en met mee meegedacht. Zeer klantvriendelijk en proffesioneel. Erg groot assortiment waar Naomi alles vanaf weet. Echt een topper!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je uitgebreide review en complimenten aan onze collega Naomi. We wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe woonkamer! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Lianne Wieggers

We zijn super fijn geholpen door Regina . Een leuke open kletskous met verstand van zaken.

Absoluut geen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Lianne, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Regina. Veel plezier gewenst van de nieuwe banken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hi Lianne, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Regina. Veel plezier gewenst van de nieuwe banken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Mandy

We hebben 2 prachtige banken van Baenks gekocht. We zijn vakkundig en vriendelijk geholpen door Nikkie.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn te horen dat jullie zijn geslaagd voor 2 prachtige Baenks banken in onze winkel, met hulp van collega Nikki. Bedankt voor het delen van jullie ervaring namens team Jansen Totaal Wonen.

Wim Leijser

We zijn zeer goed geholpen door Nikki Nijenhuis bij het uitzoeken van een nieuwe bank. We hadden 1,5 jaar terug een verkeerde keuze gemaakt door 2 te grote tweezits te kopen bij Jansen Totaal Wonen.... We zijn zeer goed geholpen door Nikki Nijenhuis bij het uitzoeken van een nieuwe bank. We hadden 1,5 jaar terug een verkeerde keuze gemaakt door 2 te grote tweezits te kopen bij Jansen Totaal Wonen. In de winkel lijkt alles te passen haha. Met behulp van Nikki hebben we nu wel een goede weloverwogen keuze gemaakt. Toppertje die Nikki.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor jullie mooie review Wim. Heel fijn te horen dat er goed is meegedacht met jullie door onze collega Nikki, zodat jullie optimaal kunnen gaan genieten van de nieuwe bank straks. Wij... Bedankt voor jullie mooie review Wim. Heel fijn te horen dat er goed is meegedacht met jullie door onze collega Nikki, zodat jullie optimaal kunnen gaan genieten van de nieuwe bank straks. Wij wensen jullie dan ook alvast heel veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Monique

We zijn goed geholpen door Twan. Hij nam alle tijd voor ons, niet opdringerig, goede kennis. Erg tevreden!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Monique, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega Twan jullie zo goed heeft geholpen! Veel plezier gewenst van de nieuwe boxspring. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hi Monique, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega Twan jullie zo goed heeft geholpen! Veel plezier gewenst van de nieuwe boxspring. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Richard en Lonneke Van den Toorn

Vriendelijk geholpen door Caroline. Ze had snel door welke stijl en sfeer wij in huis willen bereiken. Hierdoor een mooie eettafel samengesteld die net even anders is. Nu nog stoelen ik denk dat we... Vriendelijk geholpen door Caroline. Ze had snel door welke stijl en sfeer wij in huis willen bereiken. Hierdoor een mooie eettafel samengesteld die net even anders is. Nu nog stoelen ik denk dat we daar binnenkort nog even voor terug komen.

Het zou fijn zijn als er van elke hout soort een tafel in de showroom staat zodat je de houtsoort in groter oppervlak kan bekijken.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie mooie review Richard & Lonneke! Het doet ons goed te horen dat jullie vriendelijk en uitgebreid zijn geholpen door onze collega Carolien in de winkel. Mochten jullie... Hartelijk dank voor jullie mooie review Richard & Lonneke! Het doet ons goed te horen dat jullie vriendelijk en uitgebreid zijn geholpen door onze collega Carolien in de winkel. Mochten jullie hulp nodig hebben bij het uitzoeken van jullie stoelen dan weten jullie ons te vinden! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Janken Totaal wonen

Ik heb voor de kerstdagen mijn relaxfauteuil gekregen.
Erg tevreden. Ook over de verkoopster die me heel goed heeft geholpen

Blijf je klant vriendelijkheid behouden

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn te horen dat je al sinds de kerstdagen kan genieten van de nieuwe relaxfauteuil! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring namens het team van Jansen Totaal Wonen.

Diks

Aangenaam, vriendelijk, vakkundig maar voir ons het belangrijkste, niet opdringerig!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Veel plezier van de nieuwe banken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen