Anke

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt ( incl handig hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht. Sneller... Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt ( incl handig hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht. Sneller en meer klantgericht dan dit kan niet!

Super snelle en goede service

Anouk Dalhoeven

Snelle service, plezierig geholpen én professionele nazorg!

Alles oogt betrouwbaar: buitenzijde pand, binnenzijde, plezierige omgang medewerker, snelle reparatie, geweldige nazorg. Kortom: aanrader!

Erna gantevoort

Uitstekend erg tevreden. Snelle service. Top!

Snelle vlotte keurige bediening

Kapot scherm van een iPhone 5S supersnel (binnen 1 kop koffie) en correct vervangen! Top service!??

Makkelijk en toegankelijk afspraak maken via WhatsApp. Top service en afspraken buiten kantooruren mogelijk.

Nee.

Ben nu al meerdere malen geholpen door Jan. Super service en super snelle reactie voor het maken van afspraken.

Klantvriendelijkheid en goede service

Tot op heden nog geen verbeterpunten/ tips

Welhuiswerkt

Snelle en prima service

DVEP Energie B.V.

Snelle en uitstekende service voor een goede prijs!

Altijd te bereiken, en je probleem is snel opgelost.

snelheid, professionaliteit

Knoeff

Prettig geholpen

Heeft het netjes gemaakt ,en binnen 2uur. Bij een ander moest hij eerst opgestuurd worden en dat duurde 2weken.

Dirk Schipper

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden.

Geen moeilijk of interessant gedoe.

Dik tevreden.