Nadine schoolmeesters
- Sterke punten
- Duidelijke communicatie,vriendelijkheid,snelle verzending.
- Verbeterpunten of tips
- Ga zo door!
97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!
Fijn
Ik ben echt zó blij met deze winkel 🤍 De kwaliteit van de hijabs is gewoon top ze voelen fijn aan, blijven mooi en zitten perfect. En de kleuren… echt alles wat ze hebben is prachtig! Elke keer als ik kijk zie ik weer iets nieuws wat ik móét hebben 😍 Eerlijk gezegd zou ik het liefst elke dag iets nieuws bestellen, zo leuk vind ik het! Je merkt echt dat er aandacht en liefde in zit. Dit is echt mijn vaste plek geworden voor hijabs 🫶✨
het ging wel goed, ik had een paar problemen met het inloggen met mijn account. er stond dat er een code is gestuurd naar mijn email maar dat was nooit gebeurt dus ik kon niet in mijn account om de bestelling te checken. toch was het vrij goed, ik krijg mijn pakket binnen 2 werkdagen thuis, de kwaliteit is goed voor een goede prijs. veel andere winkels hebben hetzelfde voor een duurdere prijs. dus ik ben er heel blij mee. en ik zal het wel aanraden
Zeer fijne ervaring.
Netjes
Assalamoe alaykom warahmatulahi wa barakatu. Ik vind het een hele mooie khimar, ik vind de stof fijn en het ziet er precies uit als op de afbeelding. Ook zat het in de aanbieding en heb ik hem met een goede gekocht. Ik dank dit bedrijf zeer voor de snelle verzending en de leuke dank brief die ik van hun heb gekregen. Dazakomoelahu gairan!
geen problemen gehad!
Hele goede kwaliteit en snelle levering! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen
Bestellen ging gemakkelijk heb ook snel mijn bestelling ontvangen. jammer genoeg was het kwaliteit van de item niet naar verwachting en vond ik het erg jammer dat ik zelf moest betalen om een product terug te sturen. Dit heb ik nooit eerder mee gemaakt wat ik wel erg apart vind.
Super
MashaAllah altijd- zeer goede kwaliteit kleding and mooie style!
Heel fijn!
Fijnste webshop islamitische kleding.
Ik ben echt super tevreden over jullie kledingwebsite! Mijn bestelling werd snel geleverd, wat altijd een groot pluspunt is. Daarnaast was ik aangenaam verrast door de kwaliteit van de kleding. In het echt is het zelfs nog mooier dan op de foto’s, wat niet altijd het geval is bij online shoppen.
Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer fijne ervaring.
Netjes
geen problemen gehad!
Super
MashaAllah altijd- zeer goede kwaliteit kleding and mooie style!
Heel fijn!
Fijnste webshop islamitische kleding.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl