9.3 /10

checkbox97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!

Nadine schoolmeesters

Geweldig

Duidelijke communicatie,vriendelijkheid,snelle verzending.
Ga zo door!

Christina

Fijn

Netjes verzorgd verpakt. Duidelijke maattabel. Vriendelijk briefje erbij. Stijlvol.
Kan ik nu niet bedenken.

Noor

Ik ben echt zó blij met deze winkel 🤍 De kwaliteit van de hijabs is gewoon top ze voelen fijn aan, blijven mooi en zitten perfect. En de kleuren… echt alles wat ze hebben is prachtig! Elke keer als ik kijk zie ik weer iets nieuws wat ik móét hebben 😍 Eerlijk gezegd zou ik het liefst elke dag iets nieuws bestellen, zo leuk vind ik het! Je merkt echt dat er aandacht en liefde in zit. Dit is echt mijn vaste plek geworden voor hijabs 🫶✨

Materialen

Sarah Khalili

SterSterSterSterLege ster

het ging wel goed, ik had een paar problemen met het inloggen met mijn account. er stond dat er een code is gestuurd naar mijn email maar dat was nooit gebeurt dus ik kon niet in mijn account om de bestelling te checken. toch was het vrij goed, ik krijg mijn pakket binnen 2 werkdagen thuis, de kwaliteit is goed voor een goede prijs. veel andere winkels hebben hetzelfde voor een duurdere prijs. dus ik ben er heel blij mee. en ik zal het wel aanraden

snelle levering, goede kwaliteit voor een goed prijs
het was wel alleen mijn email, want toen ik een andere account maakte met een andere email lukte het wel, dus er was gewoon een probleem daarmee.

Merel Cornelissen

Netjes

Niet
Maatbeschrijving. Klarna!

Soumaya Ouherrou

Assalamoe alaykom warahmatulahi wa barakatu. Ik vind het een hele mooie khimar, ik vind de stof fijn en het ziet er precies uit als op de afbeelding. Ook zat het in de aanbieding en heb ik hem met een goede gekocht. Ik dank dit bedrijf zeer voor de snelle verzending en de leuke dank brief die ik van hun heb gekregen. Dazakomoelahu gairan!

Ik vond de sale van dit product goed.
N.V.T

Duygu Yeniay

geen problemen gehad!

Opzoek gaan naar wat je zoekt was makkelijk
Bij sommige kledingstukken een tabelmaat erbij toevoegen.

Chris

Hele goede kwaliteit en snelle levering! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen

Snelle levering, goed kwaliteit

Younes Achk

SterSterSterLege sterLege ster

Bestellen ging gemakkelijk heb ook snel mijn bestelling ontvangen. jammer genoeg was het kwaliteit van de item niet naar verwachting en vond ik het erg jammer dat ik zelf moest betalen om een product terug te sturen. Dit heb ik nooit eerder mee gemaakt wat ik wel erg apart vind.

Duidelijke afbeelding
voor de mensen die niet weten dat een khimar een één delig stuk is, is het wel handig als dit wordt vermeld. Zo weten heren ook wat ze bestellen voor hun moeder of vrouw.

Rawan Chhiber

Super

Kwaliteit waard
Meer fotos over het product op de website

Maxime De Vries

MashaAllah altijd- zeer goede kwaliteit kleding and mooie style!

Overzichtelijke website and ruim assortiment

Midia Hidayat

Heel fijn!

Duidelijk, makkelijk en snel

Melissa Brouwer

Fijnste webshop islamitische kleding.

Ruim assortiment, goede communicatie, snelle levering. Alles altijd keurig verpakt.
Geen verbeterpunten

Zoë de Queljoe

Ik ben echt super tevreden over jullie kledingwebsite! Mijn bestelling werd snel geleverd, wat altijd een groot pluspunt is. Daarnaast was ik aangenaam verrast door de kwaliteit van de kleding. In het echt is het zelfs nog mooier dan op de foto’s, wat niet altijd het geval is bij online shoppen.

Heb ik niet

Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2015

Islamitischekleding.nl

Islamitischekleding.nl is een internationale webshop in Modest Fashion, oftewel kleding voor mensen die zich bescheiden (bedekkend) wensen te kleden. In 2007 zijn wij begonnen met een kleine basiscollectie. In 2012 hebben wij, vanwege en tekort aan kwalitatieve kleding, een eigen kledinglijn ontwikkeld onder de naam UmmSarahWear®. Op dit moment geniet dit merk veel bekendheid in de BeNeLux en Duitsland en omringende landen.

’s Gravenzandseweg 41

Netjes

Niet
Maatbeschrijving. Klarna!

Soumaya Ouherrou

Ik vond de sale van dit product goed.
N.V.T

Duygu Yeniay

geen problemen gehad!

Opzoek gaan naar wat je zoekt was makkelijk
Bij sommige kledingstukken een tabelmaat erbij toevoegen.

Chris

Super

Kwaliteit waard
Meer fotos over het product op de website

Maxime De Vries

MashaAllah altijd- zeer goede kwaliteit kleding and mooie style!

Overzichtelijke website and ruim assortiment

Midia Hidayat

Heel fijn!

Duidelijk, makkelijk en snel

Melissa Brouwer

Fijnste webshop islamitische kleding.

Geen verbeterpunten

Zoë de Queljoe