Inzigd

Jetske Schouten

Het was heel goed

geen idee

Lineke

Als super! Er is een programma, maar er wordt gekeken naar wat de cursisten nodig hebben en iedereen wordt gezien. En ze voelen precies aan wat je nodig hebt en hoe je geholpen kan worden.

Masselman coaching en advies

Ontzettend deskundig, vernieuwend en de persoonlijke inzet en aandacht en zorg voor deelnemers is heel fijn en verwarmend.

Waarin zou Inzigd (Carla en/of Henk) kunnen verbeteren?

Eigenlijk niets. Gewoon blijven en zijn wie ze zijn!!

Oscar

Fantastisch!

Waarin zou Inzigd (Carla en/of Henk) kunnen verbeteren?

Geen idee, ze hebben beiden hun expertises waarin ze uniek zijn en versterken en vullen dat bij elkaar aan.

Martijn de Bakker

Het was een training waar ik heel veel geleerd heb en weer een mooie stap in mijn ontwikkeling heb kunnen zetten

Geen verbeterpunten

Hanny Rongen

Mijn ervaring: ik heb enorm genoten en super veel geleerd, het was zo duidelijk dat het ook blijft hangen, en ik merk ook dat ik er veel mee doe.

Waarin zou Inzigd (Carla en/of Henk) kunnen verbeteren?

Blijf aub zoals je nu bent, mensen worden gelukkig van jullie.

Rogier Komproe

Mijn trainers training bij Inzigd is voor mij life changing geweest. Henk en Carla leggen hun hart en ziel in het ondersteunen van jou als student. Alles is er op gericht om jou te laten slagen. Ze... Mijn trainers training bij Inzigd is voor mij life changing geweest. Henk en Carla leggen hun hart en ziel in het ondersteunen van jou als student. Alles is er op gericht om jou te laten slagen. Ze zijn goud eerlijk en de meest oprechte trainers die ik ken. Ze zien alles en zullen altijd dat gene doen wat jou je groots ontwikkkeling stap laat zetten.

Waarin zou Inzigd (Carla en/of Henk) kunnen verbeteren?

Een branded app waar alle studie ondersteuning in te vinden is, een eigen community, als audio bestanden, Video’s en/of geleide meditaties, etc etc.

Charlotte van den Bosch

De cursus was zoveel meer dan ik gedacht had. Verbetering van communicatie op het werk was een van mijn doelen, maar (zoals ik eigenlijk al wel wist) communicatie is overal.

Het was een...

Het was een cursus die me van het begin tot het eind geprikkeld heeft, als een spons zoog ik alles op. Het leukst vond ik dat alles wat ik leerde direct toepasbaar was in mijn dagelijks leven. Ik leerde allerlei verschillende manieren van communiceren, die aan het eind van de cursus als een puzzel voor me in elkaar vielen. Prachtig!

Deze cursus heeft me al heel veel mooie gesprekken opgeleverd, waar ik heel erg dankbaar voor ben.

En als je hNLP wilt leren ... doe het dan van Henk en Carla. De deskundigheid, humor en de eerlijke betrokkenheid zijn een verrijking in het leerproces. Ze hebben me op een hele prettige manier gestimuleerd het beste uit mezelf te halen.

BodyMind Life Coaching/Gezondheidspraktijk Limburg

Heel inspirerende Master HNLP training gevolgd. Heel praktisch en meteen toepasbaar in mijn praktijk voor stress en burn-out gerelateerde aandoeningen.

Waarin zou Inzigd (Carla en/of Henk) kunnen verbeteren?

Iets meer wijn inschenken ;-)

vdMeijden

Mijn ervaring bij Henk en Carla was dat ik me meteen op mijn gemak voelde, sta je open om iets te leren en ontdekken! gaat dat hier vanzelf.

Waarin zou Inzigd (Carla en/of Henk) kunnen verbeteren?

Minder lekker eten op tafel zetten