Janne Vermeulen-Metzelaar
Geweldig geholpen na een probleem met kwaliteit van bekende merk...vriendelijk, snelle reactie, en goede oplossing.
- Sterke punten
- :-))
- Verbeterpunten of tips
- Never change a winning team...
- Product of service:
- slips
In de winkel geshopt en online besteld
Goed bedrijf en komt de afspraken na.
Jammer dat je geen berichtje krijgt wanneer levering
Helemaal top! Alles in orde!
Top!
Goed, ik kreeg helaas het verkeerde product toegestuurd, maar werd direct hersteld.
Snelle levering, uitgebreid assortiment
Snelle en correcte service.
Soms gaat de communicatie niet helemaal naar wens.
Redelijk
Update: 👍🏻👍🏻👍🏻Into Underwear STUURDE ALSNOG DE BESTELLING DIE IK NIET HAD ONTVANGEN. WAT BLEEK DHL BEZORGER HAD HET EERSTE PAKKETJE IN!! DE KLIKO GEGOOID. INTO UNDERWEAR KRIJGT DEZE WEER VAN MIJ RETOUR. EERLIJKHEID DUURT HET LANGST. Helaas ging er bij de eerste bestelling iets mis. Tweede keer bestellen al ruim een week geleden niets ontvangen. Volgens into underwear is het bezorgd.
Duidelijke site en goede aanbieding
Eerste bestelling was top!
SPAM alles prima
Into Underwear verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Into Underwear heeft de volgende resultaten bereikt:
Into Underwear
Deken Fritsenstraat 63
5243 VM Rosmalen
In de winkel geshopt en online besteld
Goed bedrijf en komt de afspraken na.
Jammer dat je geen berichtje krijgt wanneer levering
Helemaal top! Alles in orde!
Top!
Snelle levering, uitgebreid assortiment
Snelle en correcte service.
Soms gaat de communicatie niet helemaal naar wens.
Redelijk
Duidelijke site en goede aanbieding
Eerste bestelling was top!
SPAM alles prima
Into Underwear heeft de volgende resultaten bereikt: