Het gemak van de online aanvraag voor de opmaak van de offerte
Vriendelijkheid van de medewerkers.
9.6/10
Patrick Delhaye
Correcte firma, komen gemaakte afspraken na
Dranouter
Vercruijsse
Zeer tevreden, al 3 maal beroep op jullie gedaan en telkens een stipte en correcte afhandeling mogen ervaren. Alvast bedankt
Ieper
Ludwig Michiel
Uiterst vlotte afhandeling van plaatsbezoek en offerte tot schoonmaak achteraf. Professionele aanpak van een moeilijke ontruiming van een appartement (in volle stadscentrum, op 3e verdieping, langs...Uiterst vlotte afhandeling van plaatsbezoek en offerte tot schoonmaak achteraf. Professionele aanpak van een moeilijke ontruiming van een appartement (in volle stadscentrum, op 3e verdieping, langs klein venster met zeer brede dakgoot ervoor). Transparante facturatie.
Ieper
Firma Vercruijsse
Snelle reactie op mijn vraag voor een offerte. Duidelijke en vriendelijke communicatie. De geplande datum voor de bezichtiging en ontruiming werd een paar keer verplaatst, wegens overmacht en andere...Snelle reactie op mijn vraag voor een offerte. Duidelijke en vriendelijke communicatie. De geplande datum voor de bezichtiging en ontruiming werd een paar keer verplaatst, wegens overmacht en andere dringende opdrachten, maar dat was geen probleem. De ontruiming zelf gebeurde snel en grondig. Ik zou de firma zeker aanraden aan kennissen.
Ardooie
ADVOCATENKANTOOR ONRAET & VERFAILLE
EFFICIENT EN CORRECT
ieper
Naert-Leenknecht
Wij hebben de firma Vercruijsse leren kennen via een familielid, die ook al erg tevreden was over de opruiming van haar huis. Het team Vercruijsse werkt stipt en correct, zij laten de leeg te maken...Wij hebben de firma Vercruijsse leren kennen via een familielid, die ook al erg tevreden was over de opruiming van haar huis. Het team Vercruijsse werkt stipt en correct, zij laten de leeg te maken woning borstelschoon achter op het afgesproken tijdstip !
Rumbeke
Eugeen Van Coillie
Duidelijkheid en correct in de afspraken. We kregen direct vertrouwen en dit bleef de volledige opdracht zo.
Staden
Maet Erika
Van het eerste contact tot het einde, een heel goede communicatie en een heel goede uitvoering van de opdracht, een aanrader.