9.6 /10

checkbox98% beveelt Immo Verbeeck aan!

Masudi Ramadhani

Ik heb geen ervaring het is mijn eerste keer

Antwoord Immo Verbeeck

Bedankt voor de hoge score.

Sofie Van den Bergh

SterSterSterSterLege ster

Huren appartement

Moeskops Diana

Zeer positief!!!

Broeckx M.

Immo Verbeeck is kenmerkend voor een duurzame en hulpbehoevende informatieverstrekking. Afspraken worden tijdig en plichtsgetrouw uitgevoerd met kennis van zaken.

Dank je wel Miguel voor de lovende woorden. Met vriendelijke groeten Faril

Nico Vandepoel / Soundq bv

Zeer aangename firma om mee samen te werken, al 2 maal ons appartement binnen de week kunnen verhuren dankzij verbeeck en ze hebben ons verder voledig ontlast van alles absoluut een aanrader.

Antwoord Immo Verbeeck

Dank je wel Nico voor de leuke review, dit geeft een mens voldoening voor zijn werk.

Beets Gerda

TOP Service !!!!!!!!!! Zeer fijne samenwerking met Valerie XXxx Bedankt hiervoor !!

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Gerda Wauw, heel erg bedankt voor de fijne review! We zijn heel blij dat we met jou mochten samenwerken!

Maarten

Top service! Meegaande en empathische aanpak, je voelt je geen nummer en het belangrijkste word voor je geregeld. Meer moet dat niet zijn... Keep up the good work! Bedankt nogmaals, Van een zeer tevreden klant :)

Antwoord Immo Verbeeck

Hi Maarten Zéér fijn om te lezen dat je een van onze kernwaarden sterk hebt ervaren. Veel succes in de nieuwe woonst!

Jansen

Zeer professionele en persoonlijke aanpak ! Zeer tevreden .

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Dhr. Jansen Vriendelijk bedankt voor deze mooie review. We wensen je een fantastische tijd toe in je nieuwe thuis!

Evelien

Ik werkte zelf voor een it leverancier voor immo kantoren over heel Vlaanderen en heb bewust voor Immo Verbeeck gekozen uit meer dan 100 kantoren waar ik persoonlijk contact mee had. Ik heb gekozen voor een persoonlijke en lokale aanpak en die hebben ze 100% waar gemaakt. De verkoop kon bijna niet doorgaan en een last minute tussenkomst van hun in het voordeel van zowel ons als de koper heeft de verkoop alsnog doen doorgaan zoals gepland. Ze zijn eerlijk en komen zo ook constant over, zowel tegen ons als de kandidaat kopers. Ik kan hen alleen maar aanbevelen.

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Evelien, Wauw! Bedankt voor deze mooie review! Het dossier kende een spannend moment, onze mindset is voor iedere uitdaging is een oplossing! We vonden er een en zorgde voor de geslaagde kans. Bedankt voor de fijne samenwerking! Verder wensen we je nog heel succes in de toekomst.

Lieve S.

Danku Valerie voor de zeer goede tussenkomst !!Prachtig werk en een gemotiveerde en kundige dame!!! Verdient een dikke pluim!!

Antwoord Immo Verbeeck

Dag Lieve Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor en de langdurige samenwerking. Altijd fijn om je verder te kunnen helpen!

Peeters Leo

Prachtige service.Alles wordt geregeld tot in de puntjes.Niets is teveel.

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Leo Wat fijn om te lezen dat je onze samenwerking als fijn hebt ervaren. Op naar een langdurige samenwerking!

Broeckx M.

Gekenmerkt door uitstekende Klantenservice. De persoonlijke en dynamische aanpak maken het verschil! Valerie draagt professionaliteit hoog in het vaandel. “Vakkundigheid met een pluim”

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Miguel Wat een prachtige review! We bedanken je voor de kans en het vertrouwen!

karlien berghmans

Top service!

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Karlien Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor.

Glenn

We hebben ons appartement al voor de 2de maal verhuurd via Immo Verbeeck en zijn net zoals vorige keer, heel tevreden. Alles wordt uit je handen genomen en tot in de details in orde gebracht. Dikke aanrader dus!

Katelijne Linders-Béatse

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helaas moet ik vaststellen dat ik al maanden geen reactie krijg op mijn e-mails. Na een verrassingsbezoek aan het kantoor 22 juli jl. zou ik met zekerheid 25 juli in de namiddag bericht ontvangen. Helaas bleef het weer stil! Het wordt voor mij lastig om te vertrouwen in de syndicus continuiteit. Het eerste jaar (pre covid) verliep de opvolging goed, nu heb ik er moeite mee. 29 juli 2022 een ultime reminder gestuurd... hopelijk komt het goed. Mijn beoordeling is op mijn huidige onrust gebaseerd.

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Katelijne, Uiteraard vinden we dit jammer om te lezen. Wegens een aantal onvoorziene factoren, konden we helaas onze afspraak niet nakomen. Ondertussen hebben we al meerdere keren contact gehad per mail. Wij doen er dan ook alles aan om dit vertrouwen te herstellen. Hopelijk kunnen we van deze 4, opnieuw een mooi cijfer maken.

Geantwoord op

Immo Verbeeck verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Immo Verbeeck heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2020

Immo Verbeeck

Zorgen voor kansen! Wij zijn uw vastgoedpartner in de regio Kempen. Ons kantoor bestaat uit een veerkrachtig team, de combinatie van meer dan 10 jaar ervaring en de jonge geest zorgen voor een krachtige dynamiek. Verkoop - Verhuur - Syndicus - Rentmeesterschap

Edmond van Hoofstraat 3 bus 1

2400 Mol

Masudi Ramadhani

Ik heb geen ervaring het is mijn eerste keer

Antwoord Immo Verbeeck

Bedankt voor de hoge score.

Sofie Van den Bergh

Nico Vandepoel / Soundq bv

Beets Gerda

Maarten

Jansen

Zeer professionele en persoonlijke aanpak ! Zeer tevreden .

Evelien

Lieve S.

Peeters Leo

Prachtige service.Alles wordt geregeld tot in de puntjes.Niets is teveel.

karlien berghmans

Top service!

Antwoord Immo Verbeeck

Beste Karlien Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor.

Glenn

Katelijne Linders-Béatse