Goede levering, persoonlijk, mooi product!! Er leuk.
Heel goed voorzien van informatie, eenvoudig toegankelijk. Via app en video bellen. We zijn heel goed op de hoogte gehouden. Heel klantvriendelijk.
Reactie I am Recycled:
Hi Jessie & Michiel, super bedankt voor jullie mooie review 😊🙏 Erg fijn dat jullie tevreden zijn! Groetjes, Nanda & Michiel
Wij zijn (heel) erg blij met de bank en de lampen van I am Recycled. Het zijn stuk voor stuk eerlijke en mooie producten.
Reactie I am Recycled:
Hey Marlon, bedankt voor je review 😊🙏 waarderen wij zeer! Groetjes, Nanda & Michiel
Het contact met Michiel was zeer prettig. De tafel is echt heel mooi. We zijn erg blij met onze aankoop.
Reactie I am Recycled:
Hi Jacky, heel fijn dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe tafel 😊 Geniet ervan, bedankt voor je mooie review. Groetjes, Nanda & Michiel
Tafel, ben er heel blij mee, zowel de tafel als de manier waarop ik geholpen ben
Fantastische ervaring en supermooie tafel
Geweldige tafel, in Nijmegen gastvrij ontvangen, op de hoogte gehouden van proces, vlotte levering
Reactie I am Recycled:
Hi Monique, erg leuk om jullie te mogen ontvangen bij ons😊 bedankt voor je mooie review, super dat je blij bent. Geniet ervan. Groetjes, Nanda & Michiel