9.6 /10

checkbox100% beveelt Hypotheeksteun aan!

Carola Bitter

Mijn ervaring met jullie is zeer positief. Snel contact, duidelijke uitleg, weten waar je aan toe bent, en advies en meedenkend.

Klantvriendelijkheid en klantgericht.

Marc Wonink

Voor de 4e keer succesvol

Enorm meedelend en vooral out of the box. Geholpen met mijn eerst hypotheek, uitkoop ex-partner, verlaging hypotheeklasten en als laatste: verbouwing.

Frank

Al meerdere keren goede zaken gedaan via Hypotheeksteun. Zeer klantgericht, zeer klantvriendelijk. Geen belletje is te veel. Altijd luisterend oor en duidelijk advies. Tevens snelle verwerking van de aanvragen en open communicatie. Zeer prettig zaken doen.

Advies, daadkracht, klantgerichtheid, communicatie

Bert van der Kuijl

Echt heel klantgericht. Ze zoeken de beste vorm hypotheek voor je die bij je past met de laagste rente.

Klantgericht. Ze nemen de tijd voor je. Zelfs tijdens hun vakantie wordt je mail behandelt en beantwoord. Echt top.

Hofmeijer

Fijne en persoonlijke begeleiding. Ze hebben begrip voor alle persoonlijke situaties.

Duidelijke communicatie en goed bereikbaar

JN

Geweldige ervaring met hypotheeksteun. Deskundig, vriendelijk en meedenkend. Het contact is zeer goed en duidelijk, ze nemen echt de tijd voor je. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies!

professioneel met een persoonlijke aanpak, betrokken, meedenkend, ervaren

Rubin Trompert

Een zeer positieve ervaring gehad, Jeroen dacht met ons mee en was betrokken. Persoonlijk en professioneel!

Meedenkend, betrokken, komt afspraken na

Belinda Jager

Wij hebben onze 4e hypotheek nu via Hypotheeksteun geregeld en uiterst tevreden over deze mensen. Heel fijn persoonlijk contact, je kunt met álle vragen bij Jeroen terecht. Snel geregeld en jouw belang staat voorop. Wil je het echt goed geregeld hebben zonder spijt achteraf kunnen wij Hyptheeksteun van harte aanbevelen. Onze volgende hypotheek gaat wéér via Jeroen.

Professioneel, duidelijk, menselijk, meedenkend

F M Hollebrandse

Het was een professionele, maar ook persoonlijke aanpak. Heb in het verleden met dezelfde adviseur samengewerkt en het destijds ook als positief ervaren dus vandaar dat ik contact heb gezocht met diezelfde adviseur en er geen spijt van gehad. We hadden duidelijke communicatie zowel telefonisch als per mail.

Professionele maar toch ook persoonlijke aanpak.

Roeland

Top service

Mee denkend, vriendelijk, en nemen goed de tijd voor je

Ton Beliën

Goede snelle eerlijke advisering en afwikkeling

Snel reageren en goed aanvoelen wat de klant wil

Frank Omlo

Zeer positief! ECHTE aanrader.

Goed service, eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Geen vraag is te veel. Zeer meedenkend.

Mirjam Brugman

Erg fijn, behulpzaam en snel

snelheid van reageren en duidelijke uitleg

Sylvia Tigcheler-Komarnicki

Evenals bij de afsluiting van mijn 1e hypotheek verliep de afsluiting van de 2e hypotheek prima.

* Snelle reacties * Vriendelijk personeel * De hele procedure vlot geregeld en afgehandeld * Altijd bereid tit het geven van hulp

Van der meulen

Fantastisch, echt een aanrader! Duidelijke uitleg en betrokken

Altijd bereikbaar voor vragen, Eerlijk en realistisch

Hypotheeksteun verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hypotheeksteun heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 10 december 2014

Hypotheeksteun

Wij hebben ruime ervaring als onafhankelijk hypotheekadviseur. Om je veel tijd en kosten te besparen, vergelijken wij het aanbod van bijna iedere hypotheekaanbieder. Het is namelijk onze taak jou de hypotheek te verstrekken dat het beste bij je past. Bij de oriëntatie naar jouw hypotheek kijken we niet alleen naar jouw financiële situatie, maar natuurlijk ook naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Marssteden 20

Meedenkend, betrokken, komt afspraken na

Belinda Jager

Professioneel, duidelijk, menselijk, meedenkend

F M Hollebrandse

Professionele maar toch ook persoonlijke aanpak.

Roeland

Top service

Mee denkend, vriendelijk, en nemen goed de tijd voor je

Ton Beliën

Goede snelle eerlijke advisering en afwikkeling

Snel reageren en goed aanvoelen wat de klant wil

Frank Omlo

Zeer positief! ECHTE aanrader.

Mirjam Brugman

Erg fijn, behulpzaam en snel