Een prima werkende douche. Snelle en persoonlijke benadering. Flexibel.
Bervoets
Een uitkomst! Erg blij met t product. Geen omkijken naar gehad gedurende 5 weken. Creatief, vriendelijk en meedenkend. Een aanrader!
Corrie Remmerswaal
Top concept. Keurig verzorgd, heel schoon. Door omstandigheden lang gebruik gemaakt van de douche, maar geen stress dat we steeds ergens naar toe moesten om te douchen. Paul bedankt.
Prima oplossing, prettig en snel
Van Den Bogaard
Uitstekende oplossing voor tijdens onze badkamer verbouwing
Zeer goed
Arnold
Het is topbedrijf!! -Klantvriendelijk -Goede prijs kwaliteitsverhouding -Oplossingsgericht Als je een tijdelijke douche wil huren, twijfel dan nu niet meer dit is het adres waar...Het is topbedrijf!! -Klantvriendelijk -Goede prijs kwaliteitsverhouding -Oplossingsgericht Als je een tijdelijke douche wil huren, twijfel dan nu niet meer dit is het adres waar je moet zijn. Wij zijn uitermate tevreden klanten.
H. Koster
Prima alternatief tijdens een verbouwing ( badkamer). Deskundige installatie. Fijne mensen. Ik zou het iedereen aanraden.
Prettig en terzake kundig.
Ron de Jong
Gewoon goed, netjes te woord gestaan, aflevering verliep uitstekend en lekker kunnen genieten van een douche tijdens onze badkamerverbouwing, ideaal. Paul doet ook niet moeilijk als het allemaal wat...Gewoon goed, netjes te woord gestaan, aflevering verliep uitstekend en lekker kunnen genieten van een douche tijdens onze badkamerverbouwing, ideaal. Paul doet ook niet moeilijk als het allemaal wat uitloopt.