Sabien

Zoals altijd heel goed

Mw. O. Sewnandan

Zeer professioneel en duidelijke uitleg. Super vriendelijke personeel.

Farkonda Amini

Locatie Rotterdam: eerste keer laseren en yasmina heeft ons gerustgesteld. Zeer aangename ervaring.

Nazanin Amini

Na jaren lang te twijfelen toch de stap gezet om te laseren.
Na jaren lang te twijfelen toch de stap gezet om te laseren.
Wij werden zo hartelijk ontvangen door Yasmine. Zij was heel lief en behulpzaam. Bedankt lieve Yasmine om zo professioneel en atten te zijn. Je hebt het veel makkelijker gemaakt voor ons. 😘😘
Zeker de moeite waard om van Antwerpen naar Rotterdam te rijden.

Caroline van Agten

Ik heb al lange tijd gesprongen adertjes en blozende wangen. Nooit geweten dat de adertjes weggehaald konden worden. Nu na drie behandelingen ben ik na genoeg van mijn rode adertjes af. Nou nog... Ik heb al lange tijd gesprongen adertjes en blozende wangen. Nooit geweten dat de adertjes weggehaald konden worden. Nu na drie behandelingen ben ik na genoeg van mijn rode adertjes af. Nou nog verder gaan met mijn blozende wangen minder blozend te krijgen. Ben benieuwd. Tot nu toe ben ik aangenaam verrast.

Loubna El

Fijne dame die me heeft geholpen. Legt alles duidelijk uit en heeft echt geluisterd naar waar ik de afgelopen tijd tegen aan ben gelopen met haargroei. Top personeel!

Yamina

Zeer tevreden, zeker aanbevolen. Erg vriendelijke personeel.

Noor

Ik kwam voor een fibromen behandeling en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben
Super blij met het resultaat!
En de eigenaar was heel 🥰

Huidkliniek deamskim

Hele nette zaak , vriendelijke werknemers
En ben heel erg tevreden met het resultaat

Mvg m ramdhani