9.4 /10

checkbox98% beveelt Huid & Laser kliniek Delft aan!

Linda van den Berg

Bij het intake gesprek direct een klink met Dena. De dame die mij heeft en nogmaals gaat behandelen. Goede uitleg over het behandelplan, de producuten. Bij binnenkomst voel je je welkom

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?
Een laserbehandeling en een peeling.
Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?
Ga gewoon voor het intake gesprek, dan wordt alles snel duidelijk.

Elma Veenstra

Heel goed 👍🏻

Erik

Goede service

Ga zo door met de goede service
Enkele plekjes weg laten halen.

Joke van Dijk

Ik vind het een rustgevende, prettige omgeving. Helaas met af en toe pijnlijke, maar doeltreffende behandelwijze.

Ik heb geen tips behalve: ga zo door!
Coagulatie

Leonarda

Wederom vriendelijk behandeld door vakkundig personeel.

Prettige ontvangst en deskundige informatie verkregen

Gert-Jan Danenberg

Top service. Snel geholpen en iedere stap van afspraak maken tot de behandeling en afrekening was super helder en fijn uitgelegd. Knap gedaan!

Nathalie de Groen

Een stijlvolle kliniek en vriendelijk personeel. Manon heeft mij een zeer goede uitleg gegeven over de problemen in mijn gezicht en wat voor behandeling voor mij helpt. De producten van Dermaceutic vind ik echt super goed. Ik ben zeer tevreden.

Na een behandeling misschien nog een kaartje met daarop precies de produkten die je mag gebruiken na dag /dagen. Ik weet dat je het op kan zoeken op de site maar is wel handig. Net als dat je in het begin een persoonlijk huidverbetering advies kaart krijgt. Ik zelf vind dit erg prettig om te lezen.

Loes Hermans

Heel goed, goed resultaat

Niets

SterSterSterHalve sterLege ster

Toegankelijk, vriendelijk en informeel. Het personeel geeft je een veilig gevoel en de indruk thuis te zijn. De dames hebben geduld en beantwoorden met veel plezier de gestelde vragen.

Pigmentvlekken verwijderen en Botox.
Ik zie nog genoeg mogelijkheden voor jullie bedrijf. Denk hierbij vooral aan de zakelijke markt. Botox kan micro expressies in het gelaat camoufleren die anders in een onderhandelingsgesprek je strategie bloot hadden kunnen leggen. Zou dit voordeel meer aandacht geven en de zakelijke markt hier meer op attenderen.

Professioneel, goede uitleg vooraf en tijdens de behandeling

Eugénie Klok

Heel goed en professioneel

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor je positieve review Eugénie. Fijn dat je dit met ons wil delen.

Jan Blom

SterSterSterLege sterLege ster

verwijderen van wat plekjes en moedervlekken

wat ik jammer vindt is dat verwijderen van plekjes in meerdere sessie s is gebeurd. Had liever gehad dat de therapeut had gezegd: kleed je maar uit zodat ik je hele lijf kan bekijken en dan alles in 1 keer had verwijderd Nu 2 keer geweest voor behandeling en 3e keer is wellicht nodig voor wat restplekken.
wegbranden en weg schrapen

anonymous

Lief personeel, duidelijke uitleg en mooie resultaten!

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor je leuke review!

Geantwoord op

Huid & Laser kliniek Delft verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huid & Laser kliniek Delft heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2021

Huid & Laser kliniek Delft

Weer lekker in je vel. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Met huidklachten hoef je niet rond te blijven lopen, want na een laserbehandeling of cosmetische ingreep ben je er vaak helemaal van af. Verken hier de mogelijkheden en vraag een vrijblijvend consult aan.

Estland 1

2613 JX Delft

Linda van den Berg

Een laserbehandeling en een peeling.
Ga gewoon voor het intake gesprek, dan wordt alles snel duidelijk.

Elma Veenstra

Heel goed 👍🏻

Erik

Goede service

Ga zo door met de goede service
Enkele plekjes weg laten halen.

Joke van Dijk

Ik heb geen tips behalve: ga zo door!
Coagulatie

Leonarda

Wederom vriendelijk behandeld door vakkundig personeel.

Prettige ontvangst en deskundige informatie verkregen

Gert-Jan Danenberg

Nathalie de Groen

Loes Hermans

Heel goed, goed resultaat

Niets

SterSterSterHalve sterLege ster

Pigmentvlekken verwijderen en Botox.

Professioneel, goede uitleg vooraf en tijdens de behandeling

Eugénie Klok

Heel goed en professioneel

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor je positieve review Eugénie. Fijn dat je dit met ons wil delen.

Jan Blom

SterSterSterLege sterLege ster

verwijderen van wat plekjes en moedervlekken

wegbranden en weg schrapen

anonymous

Lief personeel, duidelijke uitleg en mooie resultaten!

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor je leuke review!

Huid & Laser kliniek Delft heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10