Enkel positieve ervaringen
Ruim aanbod
Ruim aanbod
Aanrader
Geen verbeterpunten nodig, ga zo door!
Telefonisch contact is super!
Top heden geen.
Hallo Monique,
We proberen ons te onderscheiden door goede (o.a. telefonische) bereikbaarheid voor onze klanten. Zo fijn om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. We wensen je veel draagplezier van het Davis horloge.
Klanttevredenheidsdienst
Prima communicatie voordat je bestelling wordt verstuurd
Vriendelijke medewerkers, meedenkers, servicegericht, adviserend
Onder aan de uitnodigingsmail ondertekend met: Team Horlogeandjes.nl .......
Hallo JW,
Kijk, zo denken klanten ook met ons mee. We gaan kijken waar de fout zit en het verbeteren. Bedankt voor de tip!
Goede informatie
Hallo,
Bedankt voor de leuke reactie en wat fijn om te horen dat U zo tevreden bent.
Nee.
Hallo,
We zijn een beetje verbaasd over deze reactie. U heeft een aanvraag gedaan voor een specifieke band, maar in een ander materiaal. Deze was als zodanig niet leverbaar. We hebben U in reactie hierop laten weten welke banden van dit merk enkel leverbaar zijn. Er zat geen band bij die U graag wilde. Wellicht heeft U iets anders geïnterpreteerd? Mocht U nog vragen hebben, neem dan even rechtstreeks contact met ons op.
Klanttevredenheidsdienst
Alleen maar slechte ervaringen omdat ik niets ontvangen heb en ook geen feedback kreeg over de levering.
Feedback over de levering geven ook als de klant er niet om vraagt
Hallo Toon,
Je hebt helemaal gelijk. Dit verdient niet de schoonheidsprijs. Door gebrek aan informatie vanuit de leverancier was het niet helemaal in beeld bij ons. We hebben inmiddels stappen ondernomen om dit in de toekomst te voorkomen.