Reviews

9.1 / 10
352 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
8.7/10
Snelheid levering
8.9/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.5/10
After sales
8.7/10

352 Reviews

Sietske
10/10

Op donderdag klompsleutelhangers besteld en op zaterdag ontvangen. Handig verpakt, waardoor de verzendkosten laag blijven. Kwaliteit van de bestelling is goed en communicatie via de e-mail helder.

Sterke punten

Snelle communicatie en verzending. Lage verzendkosten.


Anoniem
10/10

Supper leuke artikelen. Ze zien er presies zoals op de foto. Goeie kwaliteit.

Sterke punten

Alles is duidelijk

Verbeterpunten of tips

Een melding geven waneer het verzonden is.


J. Poortvliet
10/10

Goede service!!!

Sterke punten

Gratis werkbaar maken artwork

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem
9/10

Hele snelle levering, zeer tevreden.

Sterke punten

Pakket was in 1 dag geleverd, daar was ik blij mee.

Verbeterpunten of tips

-


Laszlo Mogyorossy
6/10

Ben wat minder positief . Heb klompsleutelhangertjes besteld, waar op zich niets mis mee is, maar de toegezegde levertijd van 2 dagen werden er 6. Nu kan ik het spul door heel Europa achter mijn...

Sterke punten

Snelle order bevestiging

Verbeterpunten of tips

Komen verzendtijd niet na

Reactie Holland4you:

Beste mevrouw Mogyorossy,

U heeft op op 11-12-2018 en het is op 13-12-2018 bij ons de deur uitgegaan. In dit geval heeft u het op 15-12-2018 ontvangen en dat is te lang. Excuses dat u langer heeft moeten wachten dan de gebruikelijke 2 dagen.


m v viegen
9/10

Dochter loop stage in Spaans ziekenhuis .Zij wilde een afscheidscadeautjes geven aan het personeel daar.
bij holland4you klompjes sleutelhangers gevonden voor een redelijk prijs
na...

Sterke punten

goede website ,komen afspraken na

Verbeterpunten of tips

misschien kortere levertijd. scheelt denk ik wel klanten die op het laats wat willen bestellen


Anoniem
10/10

Prima product, goedkoper dan elders, snelle levering!

Sterke punten

Tevreden!

Verbeterpunten of tips

Geen


Holdiana Sanger / Holdi Travel
10/10

Ik heb deze website gevonden via Google toen ik bezig was om wat souvenirs te zoeken. Via hun website heb ik mijn bestelling geplaats. Binnen enkele minuutjes, kreeg ik reactie via email. Daar...


HU
10/10

Wat een service! Ruime keuze, snelle levering, prettig contact.

Sterke punten

1 product was op de korte termijn niet leverbaar en ik kreeg hier direct bericht over met keuze voor een prima alternatief.


Leidster
9/10

Gemakkelijk te bestellen en hele snelle levering in een verpakking waarin het precies paste. Dus geen verspilling.

Sterke punten

Snelle levering