Info over het verloop van de order
Gebruiksgemak bij ontwerpen en bestellen
Productaanbod / Designs
Kwaliteit van het product

Magda

Geweldige service. Prachtige kaartjes

Goede communicatie, ook na een fout. Dit in samenspraak opgelost. Prachtige kaarten! Zou hier zo weer kaartjes bestellen.

Tea

Super mooie kaartjes! Klantenservice is top!

Mandy

Leuke kaarten voor te hoge prijs

Leuk design

Jorn

Mooie kaarten, levertijd en afhandeling heel teleurstellend

Kwaliteit

Reactie Hippe-Geboortekaartjes.nl:

Beste Jorn,
Bedankt voor jouw review.
Ik heb het contact even teruggelezen, jammer dat je niet tevreden bent met de klantenservice.
Je hebt langer op je bestelling moeten wachten dan de...
Beste Jorn,
Bedankt voor jouw review.
Je hebt langer op je bestelling moeten wachten dan de bedoeling was, om die reden hebben wij de kosten van de stickers teruggestort en een deel van de kaartjes om jullie extra hierin tegemoet te komen. Wij hadden gedacht dat we dit op een prettige manier hebben afgesloten met elkaar.
Je mag altijd contact opnemen als dit niet het geval is geweest.
Met vriendelijke groeten,
Sanne
Hippe Geboortekaartjes

Maijelle

Erg goed, snelle levering en veel keus!

Kwaliteit, keus

Eline

Ik heb een eigen ontwerp gemaakt. Ik vond dat ik hier de meeste optie had en wat ik ook heel fijn vond is de optie om een eigen afbeelfing te gebruiken. Over de proefdruk en de manier van leveren... Ik heb een eigen ontwerp gemaakt. Ik vond dat ik hier de meeste optie had en wat ik ook heel fijn vond is de optie om een eigen afbeelfing te gebruiken. Over de proefdruk en de manier van leveren was ik heel enthousiast. Dus heb ik mijn geboortekaartjes bij hippe-geboortekaatjes.nl besteld. Ook hebben ze mij goed en snel geholpen met het omzetten van het geboorte kaartje naar een raambord.

Eva

Dik tevreden

Veel keuze en makkelijk te bereiken via sociale media.

Laura

Heel fijn! Snel geleverd en goede kwaliteit

Brenda

Er zat een drukfout (vieze printkop waarschijnlijk) in de geboortekaartjes. Ze hebben dezelfde dag nog nieuwe kaarten verstuurd. Erg netjes!

Snelle service en goed bereikbaar zowel via telefoon als email.