Reviews

9.6 / 10
4863 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
9.3/10
Bestelgemak
9.5/10
Snelheid levering
9.6/10
Info over verloop order
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Reactiesnelheid
9.6/10
After sales
9.4/10

4863 Reviews

Anoniem
10/10

Super veel keus uit soorten design en daarna gemakkelijk naar eigen zin te maken. We hadden de kaarten de volgende dag al in huis en super verpakt. Zeker een aanrader!’

Sterke punten

Vond het fijn dat ik het kaartje van te voren kon ontwerpen en op kon slaan. Zo hoefde ik later alleen nog maar het gewicht enz toe te voegen en te bestellen.


Anoniem
8/10

Wij hebben uitnodigingskaarten besteld

Sterke punten

Eerst een voorbeeld sturen

Verbeterpunten of tips

Geen


Perry
10/10

Trouwkaarten besteld voor 18:00 uur, volgende dag geleverd. Op zondag nabestelling gedaan en op maandag in huis.

Sterke punten

Goede duidelijke website, snelle levering en dat alles voor een prima prijs.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
10/10

Uitstekend

Sterke punten

Veel opties voor eigen ontwerp. Kwaliteit als beloofd.

Verbeterpunten of tips

Nvt


Natasja van der Sande
6/10

Erg mooie kaartjes en goeie kwaliteit. Bi je proefdruk. Krijg ?? ook kaartjes van de storten papier en kleuren envelop. Helaas heb ik door een fout nadat ik alles al had besteld nieuwe moeten...

Sterke punten

Fijn dat ?? eerst een proefdruk kan bestellen en daarbij ook de verschillende papiersoorten en de kleuren evenlop je erbij krijgt. Zodat ?? beter het verschil kan zien

Verbeterpunten of tips

Even checken voor het verzenden /printen. Of de datum klopt. Ik snap dat ?? dat niet altijd kan weten. Maar als ik op 11-10-17 iets bestel met als uitnodiging datum 12-10-17. Het hoog waarschijnlijk niet goed is.


Myrthe
10/10

Prachte kaartjes, prima kwaliteit papier. Ontzettend snelle service. De ene dag besteld, de volgende dag in huis.


Anoniem
8/10

Op de site heel veel leuke kaarten, alleen het bewerken van de kaarten werkt niet optimaal. De 3e keuze werkt alles mee.

Sterke punten

Voldoende informatie over de bestelwikze, levertijd


Anoniem
10/10

Mijn ervaring is geweldig

Sterke punten

Alles is heel duidelijk en dat je een proef druk kan krijgen en dan ook nog snel in huis heel goed


Anoniem
10/10

Super snelle service!

Sterke punten

Service ?

Verbeterpunten of tips

Het bewerkprogramma werkt niet altijd goed mee


Anoniem
10/10

Handig programma. Eenvoudig in gebruik. Duidelijke communicatie en de kaarten kwamen snel en keurig verpakt aan. Ik heb kleine foto’s geïntegreerd in mijn ontwerp. Het voorbeeld op scherm leek iets...

Sterke punten

De bestelling kwam uitstekend verzorgd aan. Keurig en met zorg verpakt. Een persoonlijk bericht van het team ingesloten.

Verbeterpunten of tips

Zoals hierboven al vermeld zou ik bij een volgend gebruik over een iets uitgebreider toolpakket willen beschikken.
Misschien zou een uitleg met voorbeelden bij de verschillende stappen handig zijn. Korte tutorials in de vorm van filmpjes bijvoorbeeld.